Δεν πέρασε καλά ο Ίνγκασον

Από inpaok.com: Ξεκίνησε βασικός, αλλά η Γερμανία ήταν σε άλλο επίπεδο
Πηγή: inpaok.com
Δεν πέρασε καλά ο Ίνγκασον

Με το γκάζι πατημένο μπήκε η Γερμανία στην αναμέτρηση με την Ισλανδία αφού τα «πάντσερ» του Γιόακιμ Λεβ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο είχα πάρει ήδη προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Γκορέτσκα στο 3ο λεπτό να δέχεται την πάσα από τον Γκναμπρί και με ωραίο σουτ από πλάγια θέση να ανοίγει το σκορ.

Bασικός στο παιχνίδι ξεκίνησε ο στόπερ του ΠΑΟΚ, Ίνγκι Ίνγκασον που είχε και ευκαιρία για να σκοράρει στο 2ο μέρος του αγώνα.

Στο 7ο λεπτό ο Λιρόι Σανέ είδε τον Κάι Χάβερτς, με τον νεαρό άσο της Τσέλσι από το ύψος της μεγάλης περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 για την Γερμανία, με τους Ισλανδούς να χάνουν τεράστια ευκαιρία στο 27ο λεπτό για να μειώσουν το σκορ, όμως ο Σιγκούγιορσον αστόχησε από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν έβαλε το κερασάκι στην... τούρτα για τους Γερμανούς, με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι να σκοράρει με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, διαμορφώνοντας το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, με τα «πάντσερ» να κάνουν την ιδανική πρεμιέρα στα προκριματικά του Mundial.

Διαβάστε ακόμη...