Επανεκκίνηση με στόχο το αήττητο στην Α’ Φάση

Από paok24.com: Με αρχικό στόχο τη διατήρηση του αήττητου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του το Σάββατο(27/03) η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Πάνου Γούσιου θα υποδεχθούν την ΑΕΣΧ Πυλαίας στο κλειστό γήπεδο χάντμπολ της Μίκρας στις 18:00.
Πηγή: paok24.com
Επανεκκίνηση με στόχο το αήττητο στην Α’ Φάση

Ο Δικέφαλος είχε ξεκινήσει πολύ καλά πριν τη διακοπή στο Βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος. Οι ασπρόμαυροι μετρούσαν 6 νίκες και μία ισοπαλία στις πρώτες επτά αγωνιστικές. Πλέον ανεβάζουν ρυθμούς για να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους μέχρι το τέλος της Α' φάσης του πρωταθλήματος και να καταλάβουν φυσικά την πρώτη θέση του ομίλου.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τον ΠΑΟΚ, που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα μαζί με την ΑΕΚ, που συμμετέχει στο Νότιο όμιλο. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι ασπρόμαυροι είχαν φύγει νικητές από την έδρα της ΑΕΣΧ Πυλαίας με σκορ 21-28.

Όσον αφορά τη Β' φάση της Handball Premier, όπως σας ενημερώσαμε και χθες η ΟΧΕ θα αποφασίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί η Β' φάση του πρωταθλήματος εκεί όπου θα κριθεί και ο φετινός τίτλος.

Διαβάστε ακόμη...