Όχι Γκαγκάτση σε Μαρούπα: «Οι αξίες του ΠΑΟΚ, δεν είναι προς διαπραγμάτευση»

Απο sdna.gr: Το SDNA παρουσιάζει λεπτομερώς το παρασκήνιο με την Ειρήνη Μαρούπα μετά την είδηση της κυβίστησης του μέλους της ΕΕΑ. Τι προηγήθηκε και ποια η απάντηση του ΠΑΟΚ δια στόματος Μάκη Γκαγκάτση...
Πηγή: sdna.gr
Όχι Γκαγκάτση σε Μαρούπα: «Οι αξίες του ΠΑΟΚ, δεν είναι προς διαπραγμάτευση»

Λίγες μέρες μετά το εξώδικο που έλαβε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Ειρήνη Μαρούπα προέβη σε μια εντυπωσιακή κυβίστηση, θέλοντας να μαζέψει τα όσα ειπώθηκαν με εριστική διάθεση, άθελά της, όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά η ίδια! Πίσω από την πρόσφατη εξέλιξη, υπάρχει αρκετό παρασκήνιο και το SDNA σας παραθέτει όλες τις λεπτομέρειες.

Χθες το βράδυ, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε προσπάθεια προσέγγισης προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκ μέρους του μέλους της ΕΕΑ. Λέμε εκ μέρους διότι η προσέγγιση δεν έγινε απευθείας από την ίδια - όπως θα ήταν και το δεοντολογικό- αλλά από δικηγόρο, ο οποίος μάλιστα συστήθηκε ως εκπρόσωπος του συζύγου της (!!!) και όχι της ίδιας.

Από τον μεσολαβητή δικηγόρο, μεταφέρθηκε στον νομικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, η πρόταση να υπάρξει επανορθωτική ανάρτηση της κ. Μαρούπα και να κλείσει η υπόθεση.

Το θέμα βεβαίως ήταν πολύ πιο βαθύ...

Διότι η τελευταία ανάρτηση περί στημένων ή ανίκανων δικαστών που έπληττε άμεσα και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μπορούσε να αποσυρθεί χωρίς κάποια προσυμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Ο νόμος προβλέπει -άλλωστε- πως αρχικά, το εξώδικο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση. Και μόνο εάν δεν υπάρξει επανόρθωση, μπορεί ο θιγμένος να εγείρει αστικές αξιώσεις.

Στην πραγματικότητα, η κ.Μαρούπα επιδίωξε την αποκατάσταση των σχέσεων της με τον ΠΑΟΚ με στόχο να αποσυρθούν οι μηνύσεις της ΠΑΕ, αναφορικά με την απόφαση της ΕΕΑ και τον γενικότερο ρόλο της στην δημιουργία του όλου κλίματος.

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για εκείνη. Ενδεχόμενη συμφωνία, θα αποτελούσε «προθάλαμο», ώστε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις και μην υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

Ο κ.Μαυρομάτης μετέφερε ως όφειλε την πρόταση, στα ανώτατα διοικητικά στελέχη της ομάδας

Η αντίδραση του Μάκη Γκαγκάτση ήταν ακαριαία, χωρίς δεύτερη σκέψη: «Στην ανακοίνωσή μας μετά την απόφαση της Εφέσεων, είπαμε πως η ολοκληρωτική δικαίωσή μας θα είναι όταν πληρώσουν το τίμημα όσοι εμπλέκονται στην σκευωρία.

Εκπτώσεις σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την τιμή και την υπόληψη του ΠΑΟΚ, δεν κάνουμε.

Καμία διαπραγμάτευση, κανένας συμβιβασμός, προχωράμε κανονικά, θα πάμε μέχρι τέλους».

Η στάση του ΠΑΟΚ, ενισχύθηκε από πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία για προ τριμήνου συνάντηση μεταξύ Αυγενάκη- Μαρούπα στο γραφείο του πρώτου, όπου της εγγυήθηκε θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Κάτι που άφησαν να εννοηθεί έντονα στα γραφεία της Μ.Ασίας, σημειώνοντας νωρίτερα: «Η κ.Μαρούπα ας βρει το δίκιο της στον υφυπουργό της, που της εγγυήθηκε θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ!!! Τόσο κοστολογήθηκαν οι υπηρεσίες της, ενώ εκείνη διεκδικούσε την...προεδρία!».

Διαβάστε ακόμη...