Η «μεταμόρφωση» του Ίνγκασον

Από paok24.com: Την καλύτερη του χρονιά διανύει με τον ΠΑΟΚ, ο Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκανσον βλέποντας τις "μετοχές" του να εκτοξεύονται. Ο Ισλανδός έχει εξελιχθεί σε παράγοντα του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, τόσο με τις καθοριστικές του παρεμβάσεις στα μετόπισθεν όσο και με την ικανότητά του στο σκοράρισμα.
Πηγή: paok24.com
Η «μεταμόρφωση» του Ίνγκασον

Δεν είναι και το πιο συχνό πράγμα να βλέπεις έναν κεντρικό αμυντικό να έχει σκοράρει έξι φορές. Το πρώτο του γκολ μάλιστα το σημείωσε στις 20 Δεκεμβρίου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο στόπερ των ασπρόμαυρων έχει επωφεληθεί με τον καλύτερο τρόπο από τη φανερή βελτίωση που δείχνει η ομάδα στην εκτέλεση των στημένων φάσεων. Τα γκολ που σημειώνει μάλιστα είναι κομβικά, έχοντας μια έφεση στα ντέρμπι.

Έχει πετύχει γκολ νίκης κόντρα στους Παναθηναϊκό και Βόλο ενώ είχε σώσει το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης. Ακόμη άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ με το τελευταίο του χρονικά τέρμα μείωσε το σκορ απέναντι στον Άρη και μόλις πέντε λεπτά αργότερα κέρδισε και το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση.

Ο Ισλανδός έχει σωματότυπο που τον βοηθά ν' αποτελεί στόχο στα γεμίσματα των συμπαικτών του ενώ παράλληλα να επισημαίνει τον κίνδυνο στα αντίπαλα καρέ. Συγκριτικά με τους "παρτενέρ" του στο κέντρο της άμυνας έχει ξεκινήσει ως βασικός τις περισσότερες φορές ενώ τα έξι τέρματα που έχει σημειώσει ως τώρα συνιστούν την καλύτερη επίδοση στην καριέρα του.

Έχει καθιερωθεί στις κλήσεις της εθνικής ομάδας της χώρας του ενώ με τις εμφανίσεις του στο Δικέφαλο δεν αποκλείεται το καλοκαίρι ν' απασχολήσει ουκ ολίγες ομάδες του εξωτερικού.

Διαβάστε ακόμη...