Ξεπέρασε το θέμα των εκτός έδρας

Από paok24.com: Ένας από τους λόγους που ο ΠΑΟΚ κινδύνευσε με υποβιβασμό την περασμένη σεζόν ήταν η αδυναμία της ομάδας να "παλέψει" τα εκτός έδρας παιχνίδια. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων έχασε εύκολα μακριά από το Παλατάκι ενώ δε κέρδισε κανένα παιχνίδι.
Πηγή: paok24.com
Ξεπέρασε το θέμα των εκτός έδρας

Ο Δικέφαλος για την ακρίβεια είχε συμπληρώσει 21 μήνες χωρίς να καταφέρει να κερδίσει κάποιο παιχνίδι ως φιλοξενούμενους. Για την ακρίβεια η νίκη επί του Κολοσσού στις 19 Δεκεμβρίου του 2020 ήρθε μετά από το μακρινό διπλό στο Παλέ στις 23 Μαρτίου του 2019.

Τη φετινή περίοδο ωστόσο αυτό έχει αλλάξει. Μάλιστα με εξαίρεση ελάχιστες αναμετρήσεις ο ΠΑΟΚ μπορούσε να φύγει με τη νίκη στις περισσότερες. Με τον Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο του έχει σημειώσει ήδη τρεις νίκες σε εκτός έδρας παιχνίδι κι αν υπολογίσουμε κι αυτή στο κύπελλο τότε φτάνουμε στις τέσσερις.

Η παράμετρος αυτή αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην παρουσία της ομάδας στην εξάδα του πρωταθλήματος και της επιτρέπει να κοιτά ψηλότερα. Κομβική είναι κι η παρουσία του Λυκογιάννη ο οποίος έχει "απαγορεύσει" στους παίκτες του να παρατάνε τα παιχνίδια και τους ωθεί να παίζουν στο 100% ανεξαρτήτως έδρας κι αντιπάλου.

Διαβάστε ακόμη...