«Περνάει τα ιατρικά κι υπογράφει στη Βάσκο ο Ζαμπά»

Από paok24.com: Παρά το γεγονός πως ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ είχε φτάσει μια ανάσα από το να υπογράψει στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, η ξαφνική του φυγή είχε βάλει φρένο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Πηγή: paok24.com
«Περνάει τα ιατρικά κι υπογράφει στη Βάσκο ο Ζαμπά»

Ωστόσο δημοσιεύματα από τη Βραζιλία αναφέρουν πως ο Λέο Ζαμπά βρίσκεται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για να περάσει ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Βάσκο Ντα Γκάμα. Να θυμίσουμε πως στη Βάσκο Ντα Γκάμα, η οποία πριν λίγο καιρό υποβιβάστηκε στη Β' κατηγορία, αγωνίζεται κι ο Λέο Μάτος.

Όπως κάνουν λόγο οι Βραζιλιάνοι: «Η Βάσκο βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για το δανεισμό του Λέο Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος -που ανήκει στον ΠΑΟΚ- έχει συμφωνήσει να ενισχύσει τη Βάσκο στη Serie B, με την μορφή του δανεισμού μέχρι τον Δεκέμβρη. Ο Ζαμπά βρίσκεται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Η Βάσκο δεν επιβεβαιώνει τις επαφές αλλά υπάρχουν συζητήσεις εδώ και λίγες εβδομάδες. Στην αρχή του μήνα, ο Λέο Ζαμπά ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε αλλά δεν υπέγραψε μετά το ενδιαφέρον που προέκυψε από την Βάσκο».

Διαβάστε ακόμη...