Εκτός Εθνικής Αυστρίας και ο Σβαμπ

Από inpaok.com: Ανατροπή δεδομένων για τον χαφ του ΠΑΟΚ
Πηγή: inpaok.com
Εκτός Εθνικής Αυστρίας και ο Σβαμπ

Ανατροπή δεδομένων υπήρξε για τον Στέφαν Σβαμπ, αφού ο έμπειρος χαφ του ΠΑΟΚ δεν θα βρεθεί τελικά στην αποστολή της Εθνικής Αυστρίας, αφού «κόπηκε» από τις τελικές επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή των Αυστριακών, Φράνκο Φόντα.

Ο 30χρονος χαφ του ΠΑΟΚ αρχικά είχε κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, δεδομένων των ταξιδιωτικών περιορισμών που είχαν αρχικά επιβληθεί στους παίκτες που αγωνίζονται στο γερμανικό πρωτάθλημα λόγω του Covid-19, προκαλώντας πρόβλημα στην αποστολή των Αυστριακών, που θα αντιμετωπίσει την Σκωτία.

Την Παρασκευή, ωστόσο, υπήρξε ανατροπή δεδομένων, αφού η Γερμανία πραγματοποίησε επανεκτίμηση των χωρών που θεωρούνται ως «επικίνδυνοι φορείς του covid-19», αφαιρώντας την Μεγάλη Βρετανία από την σχετική λίστα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αρθούν και οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί στους παίκτες που αγωνίζονται στη Γερμανία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αυστρίας, Φράνκο Φόντα μετά την αλλαγή των δεδομένων, παρουσίασε τις τελικές του επιλογές, αποφασίζοντας να πάρει μαζί του στο ρόστερ 29 ποδοσφαιριστές, με τον Στέφαν Σβαμπ να κόβεται από την τελική λίστα, παραμένοντας ωστόσο στους επιλαχόντες.

Διαβάστε ακόμη...