«Συγκεντρωμένοι και με ενέργεια, μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες»

Από paok24.com: Ο Έλστον Τέρνερ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νίκη επί του Άρη...
Πηγή: paok24.com
«Συγκεντρωμένοι και με ενέργεια, μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες»

«Παίξαμε πολύ σκληρά. Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα με τον Άρη και πάντα θα είναι μια μάχη. Στην αρχή, μπήκαμε πολύ καλά, αλλά μιλάμε για ένα ντέρμπι και ο Άρης επέστρεψε. Παλέψαμε όμως κι εμείς, γυρίσαμε και είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη στην τέταρτη περίοδο. Εκτιμώ το ότι η ομάδα μου με εμπιστεύτηκε, να πάρω τα σουτ προς το τέλος του αγώνα. Είμαι ενθουσιασμένος που φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα» είπε για τη νίκη και τη δική του εμφάνιση στο τέλος του αγώνα ο Έλστον Τέρνερ.

Όσο για τον τρόπο που πήρε ξανά την ομάδα στις πλάτες του; «Έχει να κάνει με το να είσαι έξυπνος και να παίρνεις, ό,τι σου δίνει η άμυνα. Δεν έχει να κάνει μόνο με το σκορ αλλά με τις σωστές επιλογές. Αυτό προσπάθησα να κάνω, ακόμα κι αν δεν ήμουν εγώ, να βρω τον ελεύθερο το συμπαίκτη μου, να παίξω τη σωστή άμυνα και να έχω την ενέργεια στο 100%».

Για τη νοοτροπία της ομάδας να μην τα παρατάει ποτέ, ο Τέρνερ ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι 40 λεπτών. Ποτέ δε σκεφτήκαμε ότι τελείωσε, ακόμα κι όταν ήμασταν εμείς μπροστά στο σκορ. Ήμασταν πίσω με δέκα πόντους, κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και είπαμε ότι μπορούμε να το πάρουμε. Σε 3-4 λεπτά καταφέραμε να επιστρέψουμε, ειδικά από τη στιγμή που είδαμε ότι κουράστηκαν και πιέσαμε περισσότερο. Η ενέργεια μας αυξήθηκε και φτάσαμε στη νίκη».

Ο Τέρνερ μίλησε για την ενέργεια που έβγαλε ο ΠΑΟΚ στο τέλος, παρά τις απουσίες: «Καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να παίζουμε πάντα με ενέργεια για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν δεν έχουμε ενέργεια, τίποτα δεν πάει καλά. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι και με ενέργεια νιώθουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες. Η ενέργεια στην άμυνα είναι αυτή που οδηγεί σε τέτοιες νίκες. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, καμία νίκη δεν είναι εύκολη».

Τέλος, ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, μίλησε και για το κίνητρο που μπορεί να αποτελεί για την ομάδα, η διεκδίκηση μιας όσο το δυνατόν υψηλότερης θέσης στη βαθμολογία. «Έχουμε την ευκαιρία να ανέβουμε στην πέμπτη θέση, αλλά ξέρουμε ότι δε θα είναι εύκολο. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε αυτόν το στόχο. Κοιτάμε όμως το επόμενο παιχνίδι, που είναι με τον Κολοσσό».

Διαβάστε ακόμη...