Κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία του ο Καγκάβα!

Από inpaok.com: Ο Σίντζι Καγκάβα είναι μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες του Ιαπωνικού ποδοσφαίρου με «βαρύ» βιογραφικό και μεγάλη επιδραστικότητα στην πατρίδα του, αφού οι ποδοσφαιρόφιλοι που ακολουθούν κάθε του βήμα είναι αρκετοί.
Πηγή: inpaok.com
Κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία του ο Καγκάβα!

Αυτό έχει γίνει αισθητό και από τη στιγμή που μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, με τα social media να «βουλιάζουν» από αναρτήσεις των συμπατριωτών του, για το νέο βήμα της καριέρας του.

Μάλιστα το επερχόμενο διάστημα πρόκειται να κυκλοφορήσει και η αυτοβιογραφία του Ιάπωνα σταρ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιαπωνία. Πιο συγκεκριμένα, στις 7 Απριλίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το βιβλίο για τον 32χρονο μεσοεπιθετικό.

Επιπλέον δόθηκε στη δημοσιότητα και το εισαγωγικό σημείωμα του επερχόμενου βιβλίου που αναφέρει:

«Ο Σίντζι Καγκάβα είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Ιαπωνίας. Όταν πήγαινε στο δημοτικό μετακόμισε από το Κάνσαϊ (όπου και γεννήθηκε και μεγάλωσε) στο Σένταϊ. «Δεν μπορώ να ξεχάσω την προπόνηση που έκανα σε αυτή την ομάδα. Τότε σκέφτηκα «θέλω να παίξω σε αυτή την ομάδα. Άρχισα λοιπόν να ζω με την γιαγιά μου. Εκεί έζησα το ποδόσφαιρο», λέει ο ίδιος. Στη συνέχεια μετακόμισε στο εξωτερικό, το 2010. Βρίσκεται στην Ευρώπη για περισσότερα από δέκα χρόνια, σαρώνοντας στην Ντόρτμουντ, πριν μετακομίσει στη διάσημη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Καγκάβα βίωσε πολλά εκείνη την εποχή. Εμπειρία, αγωνία και πίεση...» .

Διαβάστε ακόμη...