«Ο ΠΑΟΚ έχει καλό αγωνιστικό επίπεδο, μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω»

Από sdna.gr: Ο Μπάνε Πρέλεβιτς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην προσπάθεια του μπασκετικού ΠΑΟΚ τη φετινή περίοδο και, τόνισε ότι ο Δικέφαλος μπορεί να πάρει μια καλύτερη θέση στη βαθμολογία της φετινής Basket League, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΕΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Ο ΠΑΟΚ έχει καλό αγωνιστικό επίπεδο, μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω»

Ο παλαίμαχος παίκτης και άλλοτε πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον κ.Βασιλακόπουλο, για τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ και παράλληλα τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό αγωνιστικό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ:

Για τον φετινό ΠΑΟΚ και την προσπάθεια αύξησης μετοχικού κεφαλαίου:

«Αγωνιστικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο η ομάδα, γνωρίζοντας και τη κατάσταση που βρίσκεται, υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν είναι καινούριος για μας , ήταν χρόνια δίπλα στην ομάδα, ήταν όλα τα χρόνια δίπλα και στα χρόνια της διοίκησης της δικής μου, έχει και την εμπειρία, είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, έχει ένα καλό πακέτο για να στρώσει ένα σωστό δρόμο για το μέλλον. Η ομάδα είναι αυτό που λέμε «value for money» έχει έμπειρο προπονητή και μπορεί να διεκδικήσει και θέση παραπάνω μέχρι το τέλος».

Για το αν είναι εύκολο να είναι κανείς πρόεδρος ομάδας:

«Έχω ασχοληθεί στο μπάσκετ με όλες τις δουλειές και μακράν είναι το πιο δύσκολο, ευθύνεσαι για όλα, πρέπει να είσαι έτοιμος για συγκρούσεις, είναι σαν να διοικείς μια μικρή χώρα. Όλοι έχουν μια άποψη. Είναι σύνθετος ο ρόλος του προέδρου».

Ως πρόεδρος τι θυμάται περισσότερο:

«Τον τελικό στο Κύπελλο, μια θετική εμπειρία μετά από 19 χρόνια, το διεκδίκησε και σχεδόν το κέρδισε η ομάδα».

Για το ποια ομάδα ξεχώρισε στο φετινό πρωτάθλημα:

«Η έκπληξη της φετινής χρονιάς είναι το Λαύριο, πέτυχαν την τέλεια χημεία, έχουν και πολλά χρόνια τον ίδιο προπονητή».

Για το αν θα αναμειχθεί στις εκλογές:

«Είχα μία συνάντηση με τον κ.Βασιλακόπουλο, έχουν περάσει 2-3 μήνες από τότε δεν ασχολήθηκα, εκεί έμεινε, ανταλλάξαμε απόψεις, δεν αποκλείω τίποτα, ότι δεν ψάχνω, δεν ψάχνω».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς, κόντρα στη Στεφανέλ (16/03/1994):

«Ήταν ωραία χρόνια. Να βλέπουμε το μέλλον, αποφεύγω να μιλάω για τα παλιά, κάνει κακό η σύγκριση της δεκαετίας του '90 με το σήμερα».

Διαβάστε ακόμη...