Ο χειρότερος στα ντέρμπι έχει τις διπλάσιες τελικές!

Από paok24.com: Αφιερώματα επί αφιερωμάτων γίνονται από χθες για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεταξύ των έξι που παίζουν στα πλέι οφ, τα χειρότερα αποτελέσματα. Σωστό είναι αυτό και αυταπόδεικτο...
Πηγή: paok24.com
Ο χειρότερος στα ντέρμπι έχει τις διπλάσιες τελικές!

Το θέμα είναι βέβαια αν ο ΠΑΟΚ είναι ο χειρότερος όλων, αν παίζει πιο άσχημα από όλους, ή αν κάτι άλλο φταίει γι' αυτή την κατάσταση.

Στα δέκα αυτά ματς πάντως, ο ΠΑΟΚ συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς, παρά το ότι σε σχέση με τους αντιπάλους του είχε τις διπλάσιες (σχεδόν) τελικές προσπάθειες! Απίστευτο και όμως ΠΑΟΚτσήδικο.

Για να θυμηθούμε:

Άρης-ΠΑΟΚ: 6-8

ΠΑΟΚ-Άρης: 14-9

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: 2-12

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: 10-9

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 17-6

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 11-9

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 12-9

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 7-14

ΠΑΟΚ-Αστέρας 8-4

Αστέρας-ΠΑΟΚ 7-8

Στο σύνολο έχουμε 112 για τον ΠΑΟΚ και 67 μόλις για τους αντιπάλους του! Το νούμερο για σειρά αγώνων-ντέρμπι, δεν είναι μικρό. Ίσα-ίσα...

Επειδή ο ΠΑΟΚ είχε πιο πολλές τελικές ήταν και καλύτερος των αντιπάλων του; Αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητο. Σε πολλά από αυτά τα ματς όμως πράγματι, η εικόνα του Δικεφάλου ήταν πολύ ανώτερη, παρολ' αυτά η ομάδα ΔΕΝ κέρδισε!

Τι φταίει γι' αυτή την αναποτελεσματικότητα;

Είναι δουλειά των υπευθύνων της ποδοσφαιρικής ομάδας να το βρουν.

Μιας ομάδας πάντως που ΔΕΝ είναι τόσο κακή, δεν είναι τραγική, δεν είναι ανύπαρκτη, αλλά είναι μία ομάδα που για συγκεκριμένους λόγους δεν μπορεί να μετουσιώσει την ανωτερότητά της σε αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη...