Μπαμπά: « Αν δεν πετύχεις γκολ από τις ευκαιρίες σου το αποτέλεσμα είναι μηδενικό »

Από paok24.com:Ο αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ράχμαν Μπαμπά σχολίασε την ήττα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο δανεικός από την Τσέλσι στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα χωρίς να σκοράρει.
Πηγή: paok24.com
Μπαμπά: « Αν δεν πετύχεις γκολ από τις ευκαιρίες σου το αποτέλεσμα είναι μηδενικό »

Τόνισε πως αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψει η ομάδα για να το βελτιώσει ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά τα παιχνίδια στα Play Off θα είναι δύσκολα και πρέπει η ομάδα να εμφανιστεί όσο καλύτερη γίνεται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπαμπά στην κάμερα της nova:

"Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Αυτό που μένει όμως είναι το τελικό αποτέλεσμα γιατί κανείς δε θυμάται πως έπαιξες. Αν δεν μετατρέψεις τις ευκαιρίες σου σε γκολ το αποτέλεσμα είναι μηδέν. Ουσιαστικά κάνουμε κακό στον εαυτό μας έτσι".

Για το πόσο επηρεασμένοι ήταν από το προηγούμενο παιχνίδι:

"Θα έλεγα πως δεν επηρεαστήκαμε. Όταν χάνεις όμως δύο παιχνίδια στη σειρά δεν αποτελεί μια καλή κατάσταση. Από την πλευρά μας όλοι μέσα στην ομάδα συζητήσαμε γι' αυτό και προσπαθήσαμε σήμερα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Παρά την καλή μας εμφάνιση δεν ήρθε το επιθυμητό για εμάς αποτέλεσμα. Αυτό είναι μόνο η νίκη. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια στα Play Off και πρέπει να εμφανιστούμε όσο καλύτεροι γίνεται".

Σχετικά με τον κακό απολογισμό του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι και για το αν υπάρχει κάτι που να αισιοδοξεί:

"Νομίζω πως αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επικεντρωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Νομίζω πως πρέπει να επικεντρωθούμε σ' εμάς. Στο πως εμείς θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Ν' αναλύσουμε όσα συνέβησαν και σε αυτό το παιχνίδι και στα προηγούμενα για να δούμε τι έφταιξε. Οφείλουμε να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να γίνουμε πιο κυνικοί στις φάσεις που δημιουργούμε και να πετύχουμε τα γκολ που αναλογούν στις ευκαιρίες μας. Σε πολλά παιχνίδια κυριαρχούμε στον αγωνιστικό χώρο και μας αξίζουν κάποια καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που έχουμε πάρει. Οπότε θα επικεντρωθούμε σε αυτό θα βελτιώσουμε αυτά τα μικρά πράγματα κι αν το πετύχουμε θα έρθουν κι οι νίκες".

Διαβάστε ακόμη...