«Ο Κλοπ αγαπάει τους παίκτες του, μεγάλος σεβασμός για τον Φέργκιουσον»

Από paok24.com:Την άποψή του για τους Γιούργκεν Κλοπ και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τους οποίους συνεργάστηκε σε Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα, εξέφρασε ο Σίντζι Καγκάβα σε βρετανική ιστοσελίδα.
Πηγή: paok24.com
«Ο Κλοπ αγαπάει τους παίκτες του, μεγάλος σεβασμός για τον Φέργκιουσον»

"Υπάρχουν τόσες πολλές αναμνήσεις με τον Γιούργκεν Κλοπ, που είναι δύσκολο να διαλέξεις μόνο μία. Αν ήθελα να τον περιγράψω, θα έλεγα πως είναι ένας προπονητής που έχει πραγματική αγάπη για τους παίκτες του. Πάντα σκέφτεται τους παίκτες του, υποστηρίζοντάς τους σε σημαντικές στιγμές όταν βρίσκονται στο γήπεδο.

Έτσι, ως ποδοσφαιριστής, ήμουν πάντα σε θέση να πάω στο γήπεδο χωρίς καμία ανησυχία. Πάντα ένιωθα ότι δεν υπήρχε τίποτα να φοβηθώ, όσο ακολούθησα τις οδηγίες του" είπε ο Ιάπωνας μέσος του ΠΑΟΚ για τον Γερμανό προπονητή της Λίβερπουλ, ενώ σχολιάζοντας τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, σημείωσε:

«Σε αντίθεση με τον Γιούργκεν, ο Σερ Άλεξ ήταν ένας μάνατζερ που όλοι γνώριζαν. Ο Κλοπήταν ακόμα νέος προπονητής και δεν είχε τίτλους, οπότε ενώ ήταν πολύ γνωστός στη Γερμανία, δεν ήταν γνωστός σε όλο τον κόσμο.

Όλοι όμως γνώριζαν τον Σερ Άλεξ και τον σεβόντουσαν, οπότε δεν δίστασα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να παίξω γι 'αυτόν. Όταν φώναξε στο ημίχρονο και παίκτες όπως ο Ρούνεϊ, ο Γκιγκς και ο Σκόουλς δεν μπόρεσαν να πουν μια λέξη, συνειδητοποίησα ότι ήταν ένας άντρας με μεγάλο ανάστημα.

Παρατήρησα επίσης ότι απαιτούσε πολλά από τους πιο έμπειρους παίκτες. Αυτό ήταν το στυλ διαχείρισης του.

Διαβάστε ακόμη...