«Στο τέλος κάναμε πνευματικά λάθη»

Από paok24.com: Ο Αμερικανός έκανε σπουδαίο παιχνίδι με 27 πόντους και 6/9 τρίποντα, αλλά στο τέλος της ημέρας και μετά την ήττα, αυτή η μεγάλη εμφάνιση πήγε «στράφι». Ο ίδιος, εξήγησε αρχικά...
Πηγή: paok24.com
«Στο τέλος κάναμε πνευματικά λάθη»

«Η ομάδα έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Στο τέλος και στην παράταση κάναμε κάποια πνευματικά λάθη. Δε λειτουργήσαμε σωστά και χάσαμε το παιχνίδι. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου για κάποια ελεύθερα σουτ, δημιούργησα κι εγώ και έφτασε σε αυτήν την απόδοση».

Όσο για το δικό του επίπεδο ετοιμότητας, παρότι πριν έρθει στον ΠΑΟΚ, προερχόταν από αγωνιστική απραξία ενός έτους; «Είναι η 12η μου επαγγελματική χρονιά. Έκανα προπονήσεις το καλοκαίρι και σε κάθε ομάδα που πηγαίνω προσπαθώ να βρω άμεσα τη θέση μου για να μπορέσω να κάνω καλά τη δουλειά μου. Να μπορέσω να κάνω κάτι που ξέρω πολύ καλά, δηλαδή να σουτάρω τρίποντα».

Τέλος, για το τι μπορεί να κρατήσει η ομάδα από το παιχνίδι αυτό, απάντησε: «Η ομάδα πάλεψε ως το τέλος, αλλά αυτό που πρέπει να διορθώσει είναι τα λάθη που έκανε. Το πιο σημαντικό ήταν όταν περάσαμε μπροστά που δεν κρατήσαμε το προβάδισμα. Δεν έπρεπε επίσης, να τους αφήσουμε να έχουν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα».

Διαβάστε ακόμη...