MVP της αγωνιστικής ο Θάνος Τερζής

Θάνος Τερζής αναδείχθηκε mvp της εβδομάδας για τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ, μετά την επιβλητική του εμφάνιση του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στο Φοίνικα Σύρου. Η ψηφοφορία έγινε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ. Η συμβολή του 41χρονου πασαδόρου ήταν καθοριστική στο τελικό 1-3.
Πηγή: paok24.com
MVP της αγωνιστικής ο Θάνος Τερζής

Για την διάκριση του ως Winmasters MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, ο Θάνος Τερζής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν για να έρθει αυτή η διάκριση. Εδώ και έξι χρόνια που είμαι στην ομάδα, όποτε μου έχει ζητηθεί να βοηθήσω την ομάδα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Ήμουν προπονημένος αλλά δεν ήμουν σε αγωνιστική δραστηριότητα όταν κλήθηκα να καλύψω το κενό του πασαδόρου. Κάναμε μία πολύ καλή νίκη, η οποία μας δίνει ελπίδες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα έπρεπε να κάνει ένα restart, αυτό φαίνεται από την ψυχολογία αλλά και την διάθεση που έχουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με το παιχνίδι της Κυριακής».

Διαβάστε ακόμη...