«Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί 17χρονο Κενυάτη των Λέοπαρντς»

Από sdna.gr: Σε συνέντευξη του σε Μέσο της πατρίδας του, ο Βέλγος προπονητής των Λέοπαρντς της Κένυας, Πάτρικ Οσέμ, αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί την περίπτωση ενός 17χρονου Κενυάτη ποδοσφαιριστή του.
Πηγή: sdna.gr
«Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί 17χρονο Κενυάτη των Λέοπαρντς»

Ο Πάτρικ Οσέμ έχει μεγάλη εμπειρία στο αφρικανικό αλλά και το ασιατικό ποδόσφαιρο. Παρότι βελγικής καταγωγής, ο 56χρονος προπονητής προπονεί ομάδες σε άλλες ηπείρους, με μεγάλη επιτυχία.

Σήμερα, τον βρίσκει κανείς στην Κένυα και τους Λέοπαρντς, ως προπονητής των οποίων παραχώρησε συνέντευξη στο «Walfoot», αποκαλύπτοντας ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για έναν ντόπιο 17χρονο ποδοσφαιριστή του.

Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με την αξία του κενυάτικου ποδοσφαίρου για το οποίο σχεδόν κανείς δε γνωρίζει αρκετά πράγματα, αφού υπενθύμισε το παράδειγμα του Βίκτορ Γουανιάμα που έφτασε να αγωνιστεί στην Τότεναμ, ο Οσέμ ανέφερε τα εξής:

«Οι κενυάτικοι σύλλογοι προσπαθούν να συνάψουν συνεργασίες: ένα από τα νεαρά ταλέντα που έχω τώρα, ηλικίας 17 ετών, παρακολουθείται από τον ΠΑΟΚ, θα δούμε αν θα προχωρήσει».

Διαβάστε ακόμη...