Τερζής: «Αυτό που έλειπε από τον ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com:Ο Θάνος Τερζής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στην Σύρο, όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Φοίνικα με 1-3.
Πηγή: inpaok.com
Τερζής: «Αυτό που έλειπε από τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω παίξαμε αρκετά καλά. Πολύ σημαντικό ότι δείξαμε πάθος από τον πρώτο πόντο, κάτι που έλλειπε από την ομάδα όλο αυτόν τον καιρό. Έχει φτιάξει η ψυχολογία μας. Κλήθηκα να βοηθήσω την ομάδα όπως και κάνω τα τελευταία έξι χρόνια που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι όμως είμαστε πίσω στην βαθμολογία και πλέον θα δούμε πως θα τελειώσουμε την κανονική διάρκεια, ώστε να δούμε πως θα μπούμε στα Play Off».

Για το αν τους πείσμωσε το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ήταν θεωρητικά ξεγραμμένος:

«Είχαμε χάσει όλα τα ντέρμπι και τα δύο από αυτά στην έδρα μας. Ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό όλα αυτά τα χρόνια. Για μένα τίποτα δεν έχει τελειώσει θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια. Δείχνουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο αυτή την στιγμή και θεωρώ ότι παλεύοντας όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα τα Play Off θα κρίνουν τον πρωταθλητή. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στην πρώτη θέση. Η φετινή χρονιά είναι περίεργη και εύχομαι υγεία σε όλους».

Για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Σίγουρα αν κερδίσουμε είμαστε ζωντανοί για το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα φτιαγμένη από τον Αύγουστο, έχει μία σημαντική συνοχή. Εμείς αυτή την στιγμή με τόσες αλλαγές που έγιναν στην θέση του πασαδόρου, νομίζω πως είναι σαν να ξεκινάμε από την αρχή, γιατί η θέση του πασαδόρου είναι πολύ σημαντική σε μία ομάδα και το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή είναι πως το κλίμα στην ομάδα είναι υπέροχο».

Διαβάστε ακόμη...