«Κρίνεστε όλοι μέχρι το τέλος»

Aπό sfina.gr: Έξαλλος ήταν ο Ιβάν Σαββίδης μετά την πολύ κακή εμφάνιση των παικτών στο ντέρμπι με τον Άρη και όπως ήταν φυσιολογικό ο εκνευρισμός του μεταφέρθηκε προς τους επιτελείς της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.
Πηγή: sfina.gr
«Κρίνεστε όλοι μέχρι το τέλος»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επικοινώνησε άμεσα με τους συνεργάτες του, μετά το τέλος του αγώνα και τους μετέφερε τον έντονο προβληματισμένο του σχετικά με την εικόνα της ομάδας, για ένα ακόμα παιχνίδι κατά την διάρκεια της σεζόν.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης που βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη μετέφερε με.. γλαφυρό τρόπο τον εκνευρισμό του μεγαλομετόχου, ενώ φέρεται να έγινε απευθείας ομιλία του Σαββίδη με τους ποδοσφαιριστές.

«Κρίνεστε άπαντες μέχρι το τέλος της σεζόν», ήταν το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη προς όλα τα στελέχη του αγωνιστικού τμήματος και είναι ξεκάθαρο πως πλέον η μπάλα δεν παίρνουν μόνο τους... ποδοσφαιριστές. Αναμένεται κατά την διάρκεια των επόμενων ημερών να υπάρξουν εξελίξεις, σύμφωνα με όσους συνομίλησαν με τον Ιβάν Σαββίδη, ειδικά το βράδυ της Κυριακής...

Διαβάστε ακόμη...