Ερωτηματικά Γερμανών για τον Ρέμπε!

Από sfina.gr: Ερωτηματικά έχει προκαλέσει στη Γερμανία η ανακοίνωση του Όλαφ Ρέμπε από την Νυρεμβέργη και το γεγονός πως ο Αυστριακός δεσμεύετε με συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
Ερωτηματικά Γερμανών για τον Ρέμπε!

Συγκεκριμένα, η Bild στη διαδικτυακή έκδοση, αναφέρθηκε στο ζήτημα, σημειώνοντας:

«Την Κυριακή το απόγευμα η Bild αποκάλυψε ότι ο Όλαφ Ρέμπε αποχωρεί από την κορυφαία ελληνική ομάδα του ΠΑΟΚ για να μεταφερθεί στη Νυρεμβέργη ως Αθλητικός Διευθυντής. Τη Δευτέρα το πρωί, μόλις δώδεκα ώρες μετά το ΠΑΟΚ- Άρης ο Ρέμπε τερμάτισε τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο.

Ο Ντίτερ Χέκινγκ προχώρησε στην πρόσληψη του Όλαφ Ρέμπε αναφέροντας πως «Ο Όλαφ θα είναι επικεφαλής του αγωνιστικού και του σκάουτινγκ».

Πότε όμως ο Ρέμπε θα πιάσει δουλειά στη Νυρεμβέργη και ποιες ακριβώς θα είναι οι αρμοδιότητες του, σε σχέση με τον Χέκινγκ;

Ενώ η Νυρεμβέργη μιλά για «σχεδόν άμεση έναρξη της συνεργασίας» ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να λύσει επισήμως το συμβόλαιο του με τον Ρέμπε, πριν αυτός ολοκληρώσει όλες τις εκκρεμότητες του».

Επίσης στο τέλος του κειμένου ο συντάκτης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τι είδους αρμοδιότητες θα αναλάβει ο Ρέμπε. Θα μπορούσε να φέρει πρόβλημα αυτή επιλογή στο προσωπικό. Σε τελική ανάλυση, δεν είναι ακόμα σαφές σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η Νυρεμβέργη την επόμενη σεζόν (σ.σ. Παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού στην τρίτη κατηγορία).

Διαβάστε ακόμη...