Η έλευση Κάρτερ, “απελευθερώνει” τον Τέρνερ

Από paok24.com:Το είχε πει ο Άρης Λυκογιάννης, πως η θέση του Τέρνερ είναι στο "2". Βέβαια η θεωρία απέχει από την πράξη αλλά εκεί ήρθε η προσθήκη του Τζος Κάρτερ για ν' αποδείξει του λόγου το αληθές. Χαρακτηριστικό του παραπάνω είναι οι επιδόσεις που είχε ο Έλστον Τέρνερ στα τελευταία δύο παιχνίδια.
Πηγή: paok24.com
Η έλευση Κάρτερ, “απελευθερώνει” τον Τέρνερ

Ο Αμερικανός στα παιχνίδια κόντρα σε Λάρισα και Προμηθέα, όπου ουσιαστικά "απελευθερώθηκε" κι έπαιξε στη φυσική του θέση σκόραρε συνολικά 46 πόντους. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό ωστόσο είναι το ποσοστό του, καθώς σούταρε συνολικά 18/24 εντός παιδιάς φτάνοντας ποσοστό ευστοχίας που αγγίζει το 75%.

Η πολύ καλή φυσική κατάσταση στην οποία ήρθε ο Κάρτερ στη Θεσσαλονίκη κι η όρεξη του να παίξει έχει κάνει τα πράγματα ακόμη πιο εύκολα. Από τη μία λοιπόν ο Λυκογιάννης αποκτά ακόμη ένα "όπλο στη φαρέτρα του". Από την άλλη κερδίζει έναν πολύ καλό κι ικανό σκόρερ όπως τον Τέρνερ.

Τα τελευταία παιχνίδια του Έλστον δεν ήταν και τα καλύτερα καθώς αγωνιζόμενος σε έξι παιχνίδια στη θέση "3" σκόραρε σχεδόν όσους πόντους σημείωσε σε μόλις δύο παιχνίδια με Λάρισα και Προμηθέα. Οι λύσεις αυτές έρχονται για τον ΠΑΟΚ σ' ένα πολύ σημαντικό σημείο της χρονιάς, όπου τα επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό και την τελική κατάταξη της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...