«Να αποδείξει στο γήπεδο τον τίτλο του φαβορί»

Από sfina.gr: Για τις δικές του εμπειρίες στα ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη αναφέρθηκε ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: sfina.gr
«Να αποδείξει στο γήπεδο τον τίτλο του φαβορί»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένα ντέρμπι της πόλης, πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης τα καταφέρνει πραγματικά πολύ καλά αυτή την σεζόν, θα έλεγα τόσο καλά που αποτελεί έκπληξη. Έκαναν σημαντική πρόοδο τα τελευταία δύο χρόνια. Θα είναι ένα πολύ αξιόλογο, πολύ ενδιαφέρον ντέρμπι, ένα δύσκολο ματς. Δυστυχώς, οι οπαδοί δεν μπορούν να είναι στην κερκίδα, γιατί σε μία τέτοια περίπτωση το ματς θα αποτελούσε ξεχωριστό θέαμα. Όταν οι δύο ομάδες ανταγωνίζονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, τότε είναι είναι πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθείς τα παιχνίδια τους. Είμαι όμως σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ, στην έδρα του, θα νικήσει και θα πάρει τους τρεις βαθμούς».

Για τις δικές του αναμνήσεις από τα ντέρμπι με τον Άρη; «Όσο για μένα, θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι μου κόντρα στον Άρη ήταν στην έδρα τους. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν πολύ φιλική, δεν μας υποδέχθηκαν καλά. Η ατμόσφαιρα ήταν θερμή και δύσκολη, αλλά στο τέλος ήταν μία ωραία μέρα. Νικήσαμε 2-1, σκόραρα και είναι μία ωραία ανάμνηση για μένα. Τώρα όμως τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του και περιμένω να αποδείξει στο τερέν τον τίτλο του φαβορί και να πάρει τους τρεις βαθμούς»

Διαβάστε ακόμη...