«Να καταλάβει από το πρώτο λεπτό ο Άρης πως θα χάσει»

Από paok24.com : Αναμφισβήτητα, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ, έχοντας μεταξύ άλλων γράψει με ανεξίτηλα γράμματα το όνομά του στην ιστορία των αγώνων του Δικεφάλου με τον Άρη.
Πηγή: paok24.com
«Να καταλάβει από το πρώτο λεπτό ο Άρης πως θα χάσει»

Ο λόγος για τον Γιώργο Τουρσουνίδη, ο οποίος μιλώντας στο PAOK24 για τον σημερινό αγώνα (19:30), τόνισε:

“Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει χαρακτήρα και περίσσιο πάθος, πάντα τα παιχνίδια με τον Άρη έχουν ιδιαιτερότητες και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν.

Πρέπει από το πρώτο κιόλας λεπτό, οι παίκτες του Άρη να καταλάβουν πως σήμερα θα χάσουν. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να δώσει δικαιώματα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια του.

Περιμένω πολλά από την τριάδα πίσω από τον Κρμέντσικ, δηλαδή τους Τζόλη, Ουάρντα και Ζίβκοβιτς, έχουν την ποιότητα να κάνουν τη διαφορά υπέρ του ΠΑΟΚ.

Επίσης, περιμένω τον Βιεϊρίνια να παίξει καθοριστικό ρόλο. Είναι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ, ξέρει τη σημασία του σημερινού αγώνα και μακάρι να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους.

Φυσικά, μεγάλο ρόλο θα παίξει και η αποτελεσματικότητα της άμυνας του ΠΑΟΚ, η οποία φέτος δεν είναι αυτή που απαιτείται. Δεν έχει να κάνει μόνο με τους τέσσερις της άμυνας, έχει να κάνει με τη γενικότερη λειτουργία της μεσοαμυντικής γραμμής της ομάδας.

Δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη χημεία ούτε στο κέντρο της άμυνας, αλλά ούτε και οι Βαρέλα, Κρέσπο είναι αυτοί που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, όταν και αποτελούσαν κατά την γνώμη μου το κορυφαίο δίδυμο στην Ελλάδα. Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα και στον άξονα της μεσαίας γραμμής, δεν υπάρχουν πολλές λύσεις στις θέσεις “6” και “8”.

Ακόμα και έτσι, θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από τον Άρη, αλλά αυτό πρέπει να το δείξει και στο σημερινό παιχνίδι και στα επόμενα που έρχονται”.

Διαβάστε ακόμη...