Back to back ρεκόρ καριέρας απ' τον Τέρνερ

Από esake.gr : Την περασμένη Κυριακή ο Έλστον Τέρνερ έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι του που συνοδεύτηκε με ρεκόρ καριέρας στη Stoiximan Basket League 18 πόντων απέναντι στη Λάρισα Bread Factory. Χθες ο Αμερικανός γκαρντ πήγε πολύ ψηλότερα την επίδοση του στο σκοράρισμα κι έτσι πέραν του ότι οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Προμηθέα, έφτασε σε ένα νέο ρεκόρ καριέρας με τους 28 πόντους που σημείωσε.
Πηγή: esake.gr
Back to back ρεκόρ καριέρας απ' τον Τέρνερ

Πιο αναλυτικά...

*Οι 28 πόντοι συνιστούν νέο ρεκόρ περιόδου μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ αφού το προηγούμενο ήταν οι 24 που είχε ο Μάλκολμ Γκρίφιν στο παιχνίδι με το Μεσολόγγι Baxi ενώ σε επίδοση 20 ή περισσότερων πόντων έφτασαν ακόμη από μία φορά ο Γιώργος Τσαλμπούρης (22) κόντρα στον Άρη και ο Ζερμέιν Λοβ στο εκτός έδρας ματς με το Λαύριο Megabolt (20).

Παράλληλα η χθεσινή επίδοση του Αμερικανού αποτελεί ισοφάριση του ρεκόρ διετίας μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα αφού 28 είχε πέρυσι ο Άνταμ Σμιθ στην πρεμιέρα απέναντι στον Άρη. Για να βρούμε καλύτερη θα πρέπει να γυρίσουμε στις 9 Μαρτίου 2019 όταν ο Λίνος Χρυσικόπουλος σημείωσε 29 στο εκτός έδρας ματς με την Κύμη.

*Ο Τέρνερ σημείωσε σε αυτά τα δύο τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ 46 πόντους, περισσότερους όσους είχε στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια Πρωταθλήματος και μέτρησε συνολικά 53 βαθμούς στο ranking περισσότερους από όσους είχε στις προηγούμενες οχτώ εμφανίσεις του. Κόντρα στη Λάρισα Bread Factory και τον Προμηθέα είχε 5/8 βολές, 13/16 δίποντα και 5/8 τρίποντα.

*Με τους 28 πόντους του, ο Τέρνερ ξεπέρασε τους 200 στην 20ή εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League, αριθμό που έφτασε χθες στην 76η εμφάνιση του στην κατηγορία και ο Γιώργος Καμπερίδης που είχε πέντε.

*Δίπλα στον Έλστον Τέρνερ στάθηκε πολύ καλά ο Δημήτρης Κακλαμανάκης που τελείωσε το παιχνίδι με δύο ατομικά ρεκόρ περιόδου. Είχε 15 πόντους, έναν περισσότερο από το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα Bread Factory και 20 βαθμούς στο ranking όσους και στο εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό Hellenic Coin.

*Σε ομαδικό επίπεδο, κρατώντας τον Προμηθέα στους εννιά πόντους στη δεύτερη περίοδο, ο ΠΑΟΚ σημείωσε την καλύτερη φετινή, αμυντική επίδοση του σε ένα δεκάλεπτο αφού πριν το χθεσινό παιχνίδι καλύτερη ήταν εκείνη των 11 που δέχτηκε τόσο στη δεύτερη όσο και στην τρίτη περίοδο κόντρα στον Άρη.

Διαβάστε ακόμη...