«Να κοιτάξει τον Ρέμπε η Άιντραχτ»

Από inpaok.com: Τα γερμανικά ΜΜΕ... προτείνουν τον Αθλητικό Διευθυντή του ΠΑΟΚ
Πηγή: inpaok.com
«Να κοιτάξει τον Ρέμπε η Άιντραχτ»

Σε φάση αναζήτησης του επόμενου Αθλητικού της Διευθυντή μπαίνει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μιας και ο τωρινός της, Φρέντι Μπόμπιτς ανακοίνωσε την πρόθεση του να αποχωρήσει από την ομάδα, μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Μάλιστα το αντίτιμο που φέρεται να είναι πρόθυμη να καταβάλει η Χέρτα Βερολίνου για να τον εντάξει στο δυναμικό της, φτάνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης του επόμενου Αθλητικού της διευθυντή, ιστοσελίδα από την Γερμανία κάνει... προτάσεις στην Άιντραχτ για τον πιθανό αντικαταστάτη, του οποίου το προφίλ θα ταίριαζε με την ομάδα, έχοντας μέσα στη λίστα και το όνομα του Όλαφ Ρέμπε!

Πιο συγκεκριμένα το γερμανικό «Sport 1» έχει ξεχωρίσει μεταξύ άλλων τους Γιόνας Μπολτ (Αμβούργο) Ρούβεν Σρέντερ (πρώην της Μάιντζ) και τον Κρίστοφ Φρόιντ της Σάλτσμπουργκ, πέραν του Αθλητικού Διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα για τον Όλαφ Ρέμπε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Όλαφ Ρέμπε εργάστηκε στην Μπουντεσλίγκα από το 2004 ως το 2018. Ο 42χρονος αρχικά ήταν στη Βέρντε Βρέμης, στο πλευρό του Κλάους Άλοφς. Έτσι γνωρίζει την παραδοσιακή δομή ενός συλλόγου. Στη συνέχεια ανέλαβε την Βόλσφμπουργκ, όπου εργάστηκε δύο χρόνια σαν Αθλητικός διευθυντής. Το σύντομο πέρασμα του από την Αγγλία ακολούθησε η μετακόμιση του στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 (με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο), ωστόσο θεωρείται πως ο Ρέμπε θα θέλει να επιστρέψει στην Γερμανία και πρέπει να έχουν ήδη υπάρξει χαλαρές επαφές του με την Άιντραχτ».

Διαβάστε ακόμη...