Έρχεται... ανατροπή για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό: Από λάθος, λένε, πήραν την απόφαση!

Από sdna.gr : Μεγάλη ένταση επικράτησε στη σύσκεψη των Λοιμωξιολόγων με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον ΓΓΑ, Γιώργο Μαυρωτά, κατά τη διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε ότι από λάθος δεδομένα και εντυπώσεις των Λοιμωξιολόγων μπήκε νέο «λουκέτο» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τη Football League.
Πηγή: sdna.gr
Έρχεται... ανατροπή για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό: Από λάθος, λένε, πήραν την απόφαση!

Μία απίστευτη είδηση έρχεται στο φως της δημοσιόητας αναφορικά με το κυβερνητικό "λουκέτο" στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αφού το ΑΠΕ αναφέρεi ότι υπήρξε... παρεξήγηση από πλευράς Λοιμωξιολόγων για τα κρούσματα που δημοσιοποιήθηκαν! Πλέον όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε ανατροπή της απόφασης έπειτα τις αλλεπαληλες αντιδράσεις που υπήρξαν και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τους Λοιμωξιολόγους, Αυγενάκης και Μαυρωτάς επέμειναν για άμεσο άνοιγμα των πρωταθλημάτων και των προπονήσεων που έκλεισαν, υπογραμμίζοντας ότι αυτό πρέπει να γίνει αύριο, ειδάλλως ανατινάζεται ο αθλητισμός στη χώρα μας, εξηγώντας τους το γιατί.

Η σύσκεψη διήρκησε περίπου μια ώρα, με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον γγΑ να ζητούν την άμεση διόρθωση της προχθεσινής λανθασμένης απόφασης, αποδεικνύοντας με πίνακες και στοιχεία (τεστ, θετικότητα κλπ) πόσο ελάχιστα είναι τα κρούσματα στον οργανωμένο αθλητισμό.

Παράλληλα, ασκήθηκε σφοδρή κριτική επειδή προχτές αποφάσισαν το «λουκέτο» χωρίς να ενημερώσουν Αυγενάκη-Μαυρωτά και χωρίς να τους ζητήσουν τη συμμετοχή στη σύσκεψη ή την κατάθεση της γνώμη τους. 

Διαβάστε ακόμη...