ΠΑΟΚ: Αιχμές από τον Μπαλτάκο κατά του Ολυμπιακού

Aπό novasports.gr:Ο Τάκης Μπαλτάκος άφησε αιχμές κατά του Ολυμπιακού για την υπόθεση της Ξάνθης, ενώ τόνισε πως ορισμένοι θέλουν να διώξουν τον Ιβάν Σαββίδη από την Ελλάδα. Παράλληλα, ο γνωστός νομικός αναφέρθηκε και στην απόφαση των "ερυθρολεύκων" να μη προσφύγουν στο CAS για την υπόθεση της Ξάνθης, μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων.
Πηγή: novasports.gr
ΠΑΟΚ: Αιχμές από τον Μπαλτάκο κατά του Ολυμπιακού

Ο Μπαλτάκος δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα "Live Sport": "Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός, Οι πιθανότητες να κερδίσει κάτι στο CAS ήταν και είναι 0%, ακόμα και προσφυγή να έκανε. Δεν είχε καμία τύχη και το είχα πει από τον περασμένο Φλεβάρη. Ο Ολυμπιακός έριξε το βάρος στη σχέση ΠΑΟΚ-Καλπαζίδη και όχι στην όποια σχέση Καλπαζίδη-Ξάνθης. Αν ο Καλπαζίδης δεν μπορεί να ελέγξει την Ξάνθη, τότε τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ. Πώς να την ελέγξει; Με τα γηπεδάκια που έχει δίπλα στο γήπεδο της Ξάνθης; Η απόφαση του Ολυμπιακού να μην πάει στο CAS σημαίνει ταφόπλακα σε αυτή την υπόθεση".

Στη συνέχεια, ο γνωστός νομικός συμπλήρωσε: "Μπορεί να είναι ευρύτεροι οι λόγοι της υπόθεσης αυτής που έφτιαξε ο Ολυμπιακός, πέρα του να αποπροσανατολίσει τον ΠΑΟΚ πέρυσι και να χάσει το πρωτάθλημα. Υπάρχει μια αντίληψη στην Αθήνα "πώς μας προέκυψαν ο Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ". Ξανίζει ο Σαββίδης και η στάση του. Ξέρετε σε ποια ομάδα έχω μεγαλώσει πολλά χρόνια. Αυτό που δημιουργεί ο Σαββίδης είναι μια αίσθηση... παραξενιάς. Κάνει επενδύσεις, πληρώνει τα χρέη του ΠΑΟΚ, κάνει πορεία πρωταθλητισμού και λένε στην Αθήνα "τι θέλει να κάνει ο Σαββίδης;" και το γεγονός ότι έσπασε το κατεστημένο λέει πολλά. Είναι προφανές ότι κάποιοι θέλουν να τον απομακρύνουν από την Ελλάδα".

Διαβάστε ακόμη...