Οχτώ και συνεχίζει!

Στα... πιτς παραμένει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, καθώς δεν συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση λόγω του τραυματισμού του.
Πηγή: paok24.com
Οχτώ και συνεχίζει!


Ο Βραζιλιάνος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έτσι εκ των πραγμάτων οι ελπίδες του για συμμετοχή στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη είναι... μηδενικές, όπως μηδενικές θα ήταν όμως και στην περίπτωση που ήταν υγιής!

Και αυτό γιατί ο Αουγκούστο βρίσκεται ξεκάθαρα στη... μαύρη λίστα του Πάμπλο Γκαρσία, με την τελευταία συμμετοχή του σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ να είναι αυτή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (5-0) στις 31 Ιανουαρίου.

Έκτοτε, ο 24χρονος χαφ έχει "κοπεί" από τα 7 ματς που έχουν ακολουθήσει (4 για το πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο), με την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη να είναι η 8η συνεχόμενη που θα χάσει ο Αουγκούστο.

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, μόνο έκπληξη δεν θα προκαλέσει το αν ο Βραζιλιάνος παραμείνει στον "πάγο" μέχρι το φινάλε της σεζόν, με το ενδεχόμενο να ακολουθήσει και αυτός τον δρόμο του Λέο Ζαμπά, είτε ως δανεικός είτε ως μεταγραφή, να μοιάζει... μονόδρομος!

Διαβάστε ακόμη...