Επαναπατρισμός μετά από 3,5 χρόνια!

Από paok24.com: Τον Ιούλιο του 2017, ο 19χρονος τότε Λέο Ζαμπά άφηνε την Κορίνθιανς και το Σάο Πάολο με προορισμό την Τσετσενία και την Αχμάτ Γκρόζνι, με πολλά όνειρα στις αποσκευές του!
Πηγή: paok24.com
Επαναπατρισμός μετά από 3,5 χρόνια!

Τρεισήμισι χρόνια μετά όμως, ο 22χρονος πλέον Ζαμπά αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, ως δανεικός από τον Δικέφαλο μέχρι το τέλος του 2021.

Σε αυτό το διάστημα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός κατέγραψε 25 συμμετοχές και 3 γκολ με την Αχμάτ Γκρόζνι και 50 συμμετοχές, 7 γκολ και 11 ασίστ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας υποστεί τεράστια δοκιμασία με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον Νοέμβριο του 2019 στον... βούρκο της Δράμας, στο φιλικό με τη Δόξα.

Η ουσία είναι πως ο Ζαμπά ξεκίνησε δυναμικά τη θητεία του στην Τούμπα, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε αήττητη το Πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2018-19 (39 συμμετοχές, 7 γκολ, 11 ασίστ), ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός του στη Δράμα αποτέλεσε το σημείο καμπής της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ.

Από τον τραυματισμό του μέχρι σήμερα, ο Βραζιλιάνος κατέγραψε μόλις 7 λεπτά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε επίσημα παιχνίδια (6 στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας και 1 στο παιχνίδι με τη Λάρισα στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος), με τον ίδιο να μην πείθει κανέναν πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πως θα επιστρέψει υγιής στα γήπεδα και πως θα πραγματοποιήσει το... restart στην καριέρα του.

Ο δανεισμός του στην Ατλέτικο Γκοϊανένσε, σαφέστατα και αποτελεί την καλύτερη δυνατή λύση τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον ίδιο, καθώς δεν υπολογιζόταν από τον Πάμπλο Γκαρσία.

Το πως θα εξελιχθεί ο δανεισμός του στην Γκοϊανένσε ή το αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να μειώσει τη... χασούρα της επένδυσής του στον Βραζιλιάνο, είναι ερωτήσεις που θα απαντηθούν τους επόμενους μήνες, με το συμβόλαιο του Ζαμπά με τον Δικέφαλο να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023.

Διαβάστε ακόμη...