Για 6η συνεχή χρονιά στους «4» ο ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Τις τρεις από τις πέντε προηγούμενες φορές ο Δικέφαλος κατέκτησε το τρόπαιο
Πηγή: inpaok.com
Για 6η συνεχή χρονιά στους «4» ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Λαμία και σε συνδυασμό με το 5-2 της Τούμπας προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει ή τον ΠΑΣ Γιάννινα ή τον Άρη ή τον Ολυμπιακό ή τον ΝΠΣ Βόλος ή την ΑΕΚ.

Αυτή είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά όπου ο Δικέφαλος φτάνει μέχρι την ημιτελική φάση του θεσμού. Τελευταία φορά που αποκλείστηκε πριν τα ημιτελικά ήταν την σεζόν 2014/15, όταν και δεν κατάφερε να προκριθεί από την φάση των ομίλων!

Εκείνη την σεζόν υπήρχαν όμιλοι στο κύπελλο και οι «ασπρόμαυροι» είχαν αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κέρκυρα και τον Απόλλων Καλαμαριάς. Ο ΠΑΟΚ είχε τερματίσει τελευταίος με δύο βαθμούς, έχοντας χάσει από τον Απόλλωνα με 1-0 στο Καυτατζόγλειο, φέρνοντας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα με 1-1 και φέροντας και δεύτερη ισοπαλία στην Κέρκυρα με 0-0.

Από την σεζόν 2015/16 ο Δικέφαλος συμμετέχει κάθε χρόνο στα ημιτελικά. Το 2016 είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε... ένα παιχνίδι με την γνωστή φάση με το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μακ, το 2017, το 2018 και το 2019 ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το τρόπαιο και το 2020 αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό με 3-2 νίκη στην Τούμπα και ήττα με 2-0 στον Πειραιά.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...