«Σημαντική η βοήθεια του κόσμου στην ΑΜΚ»

Από paok24.com: Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα κι αναφέρθηκε τόσο στον Θανάση Χατζόπουλο και την ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ όσο και στην εθνική ομάδα
Πηγή: paok24.com
«Σημαντική η βοήθεια του κόσμου στην ΑΜΚ»


Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησε στην ΕΡΤ μετά το νικηφόρο πέρασμα του ΠΑΟΚ από την έδρα της Λάρισας με 88-91. Ο επί 9 συναπτά έτη παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε αρχικά για το κεφάλαιο Εθνική ομάδα μετά και τα τελευταία παιχνίδια της Εθνικής στη Λετονία.

Όπως είπε: «Τα όνειρα πρέπει να τα κυνηγάς και να προσπαθείς πάρα πολύ να τα πραγματοποιήσεις. Σίγουρα όλο αυτό χτίζεται με πολύ σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να έχεις το μυαλό σου σε αυτό που θέλεις να κάνεις κι αγαπάς. Είναι τιμή για μένα να φοράω τη φανέλα της Εθνικής. Ο προπονητής μου, μου είπε πως αυτό μπορεί να ήταν και το τελευταίο παιχνίδι μου. Εγώ είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω πάντα κι όπως μπορώ. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Θέλω να συνεχίσω να παίζω. Όσο αντέχουν τα πόδια μου εγώ θα προσπαθώ να παίζω».

Στη συνέχεια ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, έκανε ξεχωριστή αναφορά στην προσφορά του Θανάση Χατζόπουλου στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και στην ΑΜΚ της ΚΑΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ακόμη υπογράμμισε τη σημασία που έχει η βοήθεια του κόσμου του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια αυτή. «Είναι μεγάλη τιμή που φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ εδώ και 9 χρόνια. Ο κ. Χατζόπουλος έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα από τη στιγμή που ανέλαβε. Ήταν και τα προηγούμενα χρόνια δίπλα μας. Τη στιγμή αυτή είναι σημαντική κι η βοήθεια του κόσμου με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που ουσιαστικά δίνει μια ανάσα σε αυτόν. Του δίνει την πνοή να συνεχίσει να βοηθάει και να καταφέρει να φτάσει την ομάδα σ' ένα σημείο που θα μπορεί να διεκδικεί και τίτλους».

Διαβάστε ακόμη...