«Θέλει Τσόλακ η Μάλμε!»

Από inpaok.com: Ο Αντόνιο Τσόλακ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται εκτός πλάνων στον ΠΑΟΚ, με την Μάλμε να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Κροάτη επιθετικό του Δικεφάλου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ από την Σουηδία.
Πηγή: inpaok.com
«Θέλει Τσόλακ η Μάλμε!»

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα «expressen.se» οι ιθύνοντες της Μάλμε έχουν ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα το όνομα του 27χρονου επιθετικού και ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Τσόλακ, χωρίς να διευκρινίζουν αν πρόκειται για μεταγραφή ή δανεισμό.

Σύμφωνα με τους Σουηδούς το όνομα του Τσόλακ δεν είναι το μόνο που παίζει στο ρεπορτάζ της Μάλμε, αφού οι Σουηδοί ενδιαφέρονται και για τον 30χρονο επιθετικό της Φέγενορντ, Νικολάι Γιόργκεσεν.

Ο Γιόργκεσεν αποτελεί επιλογή του προπονητή της Μάλμε, Γιαν Νταλ Τόμασον, όμως η περίπτωσή του θεωρείται δύσκολη για τους Σουηδούς, αφού η Φέγενορντ έχει υψηλές απαιτήσεις για τον Δανό επιθετικό.

Οι άνθρωποι της Μάλμε θα ζυγίσουν τις επιλογές τους και θα προχωρήσουν άμεσα τις κινήσεις τους, δεδομένου ότι η ενίσχυση στην επίθεση είναι επιτακτική ανάγκη για τους Σουηδούς.

Διαβάστε ακόμη...