Το «ανοικτό» ροτέισον του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι με διαφορά η πρώτη ομάδα της κορυφαίας εξάδας της Super League αναφορικά στον αριθμό των ποδοσφαιριστών που έχουν χρησιμοποιηθεί, μέχρι την 24η αγωνιστική της Super League.
Πηγή: inpaok.com
Το «ανοικτό» ροτέισον του ΠΑΟΚ

Πιο συγκεκριμένα, στα 24 παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν χρησιμοποιηθεί από τον Πάμπλο Γκαρσία, και νωρίτερα από τον Αμπέλ Φερέιρα, συνολικά 37 ποδοσφαιριστές, με τον ΠΑΟΚ να είναι τρίτος στην σχετική λίστα ολόκληρου του πρωταθλήματος, πίσω μόνο από Λαμία (38) και ΑΕΛ (39).

Η διαφορά βέβαια με τις δύο παραπάνω ομάδες είναι το ότι προχώρησαν σε αρκετές μεταγραφές τον περασμένο Γενάρη, με σκοπό να αλλάξουν την εικόνα τους, στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το ροτέισον του Δικεφάλου μάλιστα ήταν αρκετά «ανοικτό» και πριν αναλάβει ο Πάμπλο Γκαρσία, αφού επί ημερών Αμπέλ Φερέιρα (που έμεινε στον πάγκο του μέχρι την πέμπτη αγωνιστική) χρησιμοποιήθηκαν 30 ποδοσφαιριστές.

Στους υπόλοιπους επτά συμπεριλαμβάνονται τόσο οι μεταγραφές του Γενάρη, (Μπάμπα, Ουάρντα, Καγκάβα, Κρμέντσικ), όσο και κάποιοι που πήραν συμμετοχές επί των ημερών του Πάμπλο Γκαρσία, όπως οι Χάρης Τσιγγάρας, Λευτέρης Λύρατζης και Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Συγκριτικά, από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα Play Off, ψηλότερα βρίσκονται οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός που έχουν χρησιμοποιήσει τον αριθμό των 32 ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε ακόμη...