Έργο ... Παππά η διακοπή στο 88' (vid)

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 2/3/2016, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τη διαιτησία του Ανδρέα Παππά, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει στο 88' με 1-2 από τον Ολυμπιακό, με το παιχνίδι να διακόπτεται σε εκείνο το χρονικό σημείο ...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Έργο ... Παππά η διακοπή στο 88' (vid)

Ότι και να πεις ότι και να γράψεις γι' αυτόν τον τύπο με τη σφυρίχτρα είναι λίγο! Κατάφερε και διέλυσε τον ΠΑΟΚ προκαλώντας πολύ μεγάλη οργή στον κόσμο, με συνέπειες ανυπολόγιστες!

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Τούντορ παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 3-5-2, έχοντας τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, Τζαβέλλα– Χατζηισαΐα - Βίτορ στην άμυνα, Μυστακίδη - Τσίμιροτ - Πέλκα – Άντονις – Λέοβατς στα χαφ, Πέλκα και Μακ στην επίθεση .

Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε 27.000 περίπου φίλους του μπήκε καλά στο ματς και έδειξε διάθεση να παίξει δυνατά με τους παίκτες να βγαίνουν πρώτοι στην μπάλα και να προσπαθούν να βρουν τον ταχύτατο Μακ στην πλάτη της πολύ βαριάς άμυνας του Ολυμπιακού...

Στο 3ο λεπτό, χάθηκε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Πέλκας βγήκε πολύ έξυπνα στην πλάτη της άμυνας αλλά σούταρε άουτ!

Ότι δεν έγινε στο 3', έγινε στο 9ο λεπτό. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Μακ βγήκε τετ α τετ με τον Καπίνο τον πλάσαρε κάτω από τα πόδια και άνοιξε το σκορ!

Νωρίτερα ο Παππάς δεν έδωσε πεντακάθαρο φάουλ σε βάρος του Ολυμπιακού στη γραμμή της περιοχής, δείχνοντας τις «αγνές» και αδέκαστες προθέσεις του!

Αυτό που είδαμε από το 1-0 και μετά απλά δεν υπάρχει. Ο Παππάς έπαιζε σαν δωδέκατος παίχτης για τον Ολυμπιακό! Με την παραμικρή επαφή φάουλ, ενώ αντίθετα στον ΠΑΟΚ δεν έδινε τίποτε.

Η ομάδα έδωσε γήπεδο, άρχισαν να γίνονται αβίαστα λάθη –λόγω του εκνευρισμού κυρίως που προκαλούσαν οι διαιτητικές αποφάσεις- και στο 27ο λεπτό, σε τζαρτζάρισμα του Χατζηισαΐα στον Φορτούνη έδωσε φάουλ στη γραμμή της μεγάλης πειοχής και πλάγια.

Το εκτέλεσε ο Φορτούνης και έγινε το 1-1 με κεφαλιά του Καμπιάσο, τον οποίον έχασε ο Λέοβατς...

Στα αξιοσημείωτα του 45λεπτου, τα 18 φάουλ σε βάρος του ΠΑΟΚ (7 για τον Ολυμπιακό), με τον Δικέφαλο να έχει την κατοχή (55%-45%), αλλά εκτός από τις δύο τελικές που προαναφέραμε δεν υπήρχε άλλη στην εστία...

Λέοβατς και Άντονις σε πολύ ρηχά νερά απόδοσης, γεγονός εξαιτίας του οποίου μετά το 15' χάθηκε ο έλεγχος της μεσαίας γραμμής!

Μια από τα ίδια και στην επανάληψη. Ο άνθρωπος με τη σφυρίχτρα σφύριζε μόνο κόκκινα, στο 56ο λεπτό, έγινε το 1-2 με τον Φουστέρ, σε μια φάση που και πάλι έχασε τον παίκτη του ο Λέοβατς!

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, κόντρα σε Θεούς και δαίμονες και στο 88ο λεπτό, ο Παππάς δεν δίνει πεντακάθαρο πέναλτι στον ΠΑΟΚ σε ανατροπή του Μακ από τον Καπίνο και την κόκκινη στον πορτέρο του Ολυμπιακού!

Απίστευτο! Τρεις άνθρωποι σε απόσταση 20 μέτρων, βοηθός επιπρόσθετος και ο ρέφερι δεν είδαν αυτό που είδε όλη η Ελλάδα!

Αμέσως μετά απέβαλε τον Μακ με 2η κίτρινη, με τον παίκτη μας να μην μπορεί να χωνέψει την απόφαση του κόρακα...

Ακολούθησε διακοπή λόγω ρίψης φωτοβολίδων, ο κόσμος είχε βγει από τα ρούχα του, παίκτες και διαιτητές έφυγαν στα αποδυτήρια για να επανέλθουν μετά από λίγο για να τελειώσει το ματς.

Ο κόσμος από τις εξέδρες ζητούσε από τους παίκτες να αποχωρήσουν για να ακολουθήσει νέα διακοπή που έμελλε να είναι και η τελευταία...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Τζαβέλλας, Χατζηισαΐας, Βίτορ, Μυστακίδης (81' Κλάους), Άντονις (72' Κίτσιου), Τσίμιροτ, Χαρίσης (62' Κάτσε), Λέοβατς, Πέλκας, Μακ.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Μποτία, Βούρος, Καμπιάσο, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Πουστέρ (74' Πουλίδο), Σεμπά, Ιντέγε.

..............................................

Ο προπονητής του Δικεφάλου εμφανίστηκε ιδιαιτέρως εκνευρισμένος στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι...

Αναλυτικά ανέφερε ο Ιγκόρ Τούντορ:

Για το παιχνίδι: «Σήμερα πρέπει να μιλήσουμε για τα πάντα εκτός από ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γι'αυτό που συνέβη. Συνηθίζεται οι προπονητές να λένε ότι δεν θέλουν να μιλήσουν για τους διαιτητές. Γιατί να μη μιλήσεις; Είναι ένα σημαντικό κομμάτι του ποδοσφαίρου.

Πριν το παιχνίδι αστειευόμουν λέγοντας να μην έχουμε τον διαιτητή που έπαιξε στο Europa League με την Άντερλεχτ. Αλλά όπως φαίνεται θα ήταν καλύτερο να έχουμε εκείνον τον διαιτητή. Δεν είναι το πέναλτι, ούτε το τι έγινε από το πρώτο λεπτό. Κάποιος έχει αποφασίσει να παίξει με τις ζωές όλων μας. Και ρωτάνε γιατί έγινε αυτό.

Δεν ξέρω πόσοι τραυματίες υπάρχουν, γιατί κάποιος αποφάσισε πως είναι ο Θεός και να παίξει με μας με τον κόσμο την σκληρή δουλειά μας. Έρχονται εδώ και δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν. Είναι αστείο.

Μπορεί να έχεις καλύτερους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό το πράγμα. Όσο παίχθηκε, έγινε καλό παιχνίδι, δύο ομάδες που προσπάθησαν. Δεν αισθάνομαι ηττημένος, αλλά κερδισμένος».

Για το αν μιλάει στους συμπατριώτες του για αυτά που γίνονται στην Ελλάδα: «Εγώ δεν είμαι από αυτούς που θα φύγουν. Αισθάνομαι τον ΠΑΟΚ σπίτι μου. Όλα έχουν να κάνουν με κάποιον που πρέπει να πάρει αποφάσεις. Δεν ξέρω αν είναι η ΕΠΟ, η Κυβέρνηση. Αλλά αυτό πρέπει να αλλάξει.

Γιατί να έρθει ο κόσμος ενώ ξέρει από πριν το αποτέλεσμα. Σήμερα όλο το γήπεδο χειροκροτούσε ειρωνικά. Δεν ξέρω με ποιο σθένος δεν έδωσε το πέναλτι. Τα ίδια και στην Κροατία.

Εκεί είναι η Ντινάμο, εδώ ο Ολυμπιακός. Κι εκεί προσπαθούν χρόνια, αλλά δεν έχουν καταφέρει. Το ποδόσφαιρο θα έπρεπε να είναι καθαρό, αλλά αυτό δεν είναι καθαρό, αλλά βρώμικο».

Για το συμβάν με τον Σίλβα: «Εντάξει δεν έγινε τίποτα. Υπήρξαν διάφορες αντιδράσεις και προς τον διαιτητή. Δεν ήξερα αν πρέπει να θυμώσω ή να γελάω και στο τέλος κατέληξα θυμωμένος»

Για την εικόνα του αγώνα: «Αν θέλουμε να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο σήμερα αγωνιστήκαμε με παίκτες, όπως ο Πέλκας, ο Μυστακίδης, ο Χαρίσης, ο Χατζηισαϊας, νεαρά παιδιά που είναι τα πρώτα τους μεγάλα παιχνίδια, γι' αυτό κάναμε λάθη. Όταν τα παιδιά θα αποκτήσουν εμπειρία δεν θα υπάρχουν αυτά τα λάθη. Αυτό είναι που μας έλειψε».

Για την δήλωση Σαββίδη ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει στην Αθήνα για τη ρεβάνς: «Δεν έχω σχόλιο, δεν το έχω ακούσει, πρώτη φορά είναι. Νομίζω ότι είπα πολλά γι' αυτό».

Για την αντίδραση του Μακ: «Δεν συμφωνώ με την αντίδραση του Μακ, αλλά μπορώ να την κατανοήσω. Αλλά από όσα έγιναν σήμερα θα βγούμε πιο δυνατοί».

................................................

O Γιώργος Τζαβέλλας τοποθετήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό...

Αναλυτικά τόνισε:

«Θλιβερό να γίνονται τέτοια παιχνίδια. Είναι κρίμα διώχνουμε τον κόσμο από τα γήπεδα και να καταστρέφουμε το προϊόν. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Δεν το είδαμε αυτό σήμερα στην Τούμπα. Δεν θα μιλήσω για διαιτητές. Είμαι χαρούμενος για τους προπονητές που προσπαθούσαν να κρατήσουν τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μας που αντέξαμε μέχρι τέλος στο παιχνίδι. Είναι θλιβερό»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...