«Ανυπομονώ να μπω στο παρκέ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ»

Aπό acpaok.gr: Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη το νέο μεταγραφικό απόκτημα του τμήματος μπάσκετ γυναικών, Stephanie Madden.
Πηγή: acpaok.gr
«Ανυπομονώ να μπω στο παρκέ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ»

Ο έφορος, κ. Βασίλης Αγγελίδης, καλωσόρισε και παρέλαβε την Αμερικανίδα σέντερ, και στη συνέχεια μαζί πήγαν στα γραφεία του PAOK Sports Arena ώστε να επικυρώσουν την μεταγραφική «βόμβα».

Η Stephanie Madden είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τις νέες της συμπαίκτριες, καθώς παρακολούθησε από κοντά τη νίκη του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ επί του ΕΦΑΟΖ με 72-56.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, η Stephanie Madden δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ενθουσιασμένη που ήρθα στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ. Γνωρίζω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα ξανάρχισε τώρα, και έτσι καταλαβαίνουμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, κάτι που με κάνει χαρούμενη επειδή θα αγωνιστώ σε αρκετά παιχνίδια. Θέλω να προσφέρω στην ομάδα, καλές εμφανίσεις και νίκες, ώστε να βελτιώνομαι και εγώ προσωπικά ως παίκτρια ακόμα περισσότερο. Έχω ακούσει τα καλύτερα τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για την Θεσσαλονίκη, και ανυπομονώ να μπω στο παρκέ με την φανέλα του ΠΑΟΚ και να κερδίζουμε παιχνίδια όλοι μαζί».

 

Διαβάστε ακόμη...