Αερωπός ManDynamic-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr:Για την 8η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Έδεσσα προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, τον τοπικό Αερωπό ManDynamic.
Πηγή: acpaok.gr
Αερωπός ManDynamic-ΠΑΟΚ

Η επανέναρξη έφερε ικανοποίηση στους «μάγκες με τα ασπρόμαυρα», οι οποίοι δουλεύοντας σκληρά και με πολύ προσοχή πάντα, έχουν φτάσει σε ένα ικανοποιητικό αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Δικέφαλος θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, με τον στόχο να είναι ο τερματισμός στην πρώτη θέση του Β' Ομίλου, στόχος ο οποίος αν επιτευχθεί θα δώσει άλλον αέρα στον ΠΑΟΚ ενόψει των πλέι οφ.

Απέναντι του, ο Αερωπός, ο οποίος κυνηγάει με αξιώσεις την συμμετοχή του στην πρώτη τριάδα η οποία θα τον οδηγήσει στα πλέι-οφ της δεύτερης φάσης. Η ομάδα της Έδεσσας μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο πρόκειται για ένα αξιόμαχο σύνολο.

Ο Πάνος Γούσιος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, πλην αυτό του νεαρού Κυριακίδη, έχοντας όλους τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ στη διάθεση του.

Για πρώτη φορά εκτός έδρας (μετά την σύμφωνη γνώμη των ιθυνόντων του Αερωπού ManDynamic, τους οποίους και ευχαριστούμε) θα βρίσκεται τo AC PAOK TV, το οποίο θα προβάλει το παιχνίδι μέσω Live Streaming.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Αερωπό ManDynamic, ο αρχηγός Αποστόλης Παλάσκας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε ξανά την αγωνιστική δράση, Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα η οποία παραδοσιακά μας δυσκολεύει στην έδρα της. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού λόγω της μεγάλης αποχής που είχαμε. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά αυτούς τους δύο μήνες, βήμα βήμα θέλουμε να φτάσουμε στον στόχο μας, και εύχομαι υγεία για όλους».

Διαβάστε ακόμη...