Η ώρα της αλήθειας για Ντούγκλας

Από paok24.com:Η αλλαγή ατζέντη, ο Αμπέλ Φερέιρα και ο εκνευρισμός του Πάμπλο
Πηγή: paok24.com
Η ώρα της αλήθειας για Ντούγκλας

Ο Πάμπλο Γκαρσία άφησε για ακόμη ένα παιχνίδι εκτός αποστολής τον Ντούγκλας Αγκούστο, κάτι που εμφανίζει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό την άρνηση του προπονητή του ΠΑΟΚ προς έναν παίκτη που αγωνιζόταν με μεγάλη αδιαφορία όποτε του το είχε ζητήσει.

Ο Βραζιλιάνος μέσος με τη σειρά του, έχει διαμηνύσει εδώ και καιρό στον Όλαφ Ρέμπε, την διάθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα, κάτι που φάνηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στην αγωνιστική του συμπεριφορά.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε στον παίκτη, πως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει αν δεν λάβει ένα σοβαρό ποσό. Να καλύψει ένα σοβαρό ποσοστό της επένδυσης που έκανε για αυτόν.

Κάπου εδώ λοιπόν τελειώνουν τα ψέματα, μιας και ανοίγει η μεταγραφική περίοδος στη Βραζιλία από την 1η του Μάρτη. Οι πληροφορίες πως τον θέλει ο Αμπέλ Φερέιρα στη Παλμέιρας θα επιβεβαιωθούν ή όχι σύντομα.

Μία κίνηση κλειδί στην όλη υπόθεση, είναι πως ο παίκτης επέλεξε για την Βραζιλία τον ατζέντη του Αμπέλ Φερέιρα, ενώ πολλοί είναι αυτοί που συνδυάζουν το γεγονός πως το πρώτο και τελευταίο καλό παιχνίδι του Βραζιλιάνου, είναι το ντεμπούτο του μετά τον τραυματισμό. Αυτό στη Γρανάδα, το τελευταίο του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...