Στο μυαλό του Γκαρσία

Από thessports.gr:Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να εκδίδει την αποστολή της ομάδας του μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής.
Πηγή: thessports.gr
Στο μυαλό του Γκαρσία

Ο Ουρουγουανός τεχνικός στο πλαίσιο της τελευταίας προπόνησης έκανε δοκιμή ενδεκάδας, στην οποία δεδομένου των συνθηκών υπάρχουν και κάποιες αλλαγές.

Στην τελευταία δοκιμή του Γκαρσία, κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, με τον Βιεϊρίνια να επιστρέφει στα αριστερά της άμυνας αφού εξέτισε τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, και τους Μιχαηλίδη, Βαρέλα και Ροντρίγκο να συμπληρώνουν την τετράδα.

Στο πλευρό του Τσιγγάρα στον άξονα τοποθετήθηκε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, αντί του τιμωρημένου Στέφαν Σβαμπ, με τον Ουάρντα μπροστά τους στη θέση δέκα.

Στις πλευρές ο Ουρουγουανός τεχνικός δοκίμασε τους Λάμπρου και Μουργκ, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, μιας και οι Τζόλης- Αντρίγια Ζίκβοβιτς , παρότι βρίσκονται στην αποστολή, αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών μέσα στην εβδομάδα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης φαίνεται πως παραμένει ο Μάικλ Κρμέντσικ.

Διαβάστε ακόμη...