«Πυρετός… Καγκάβα στον ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com:Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα  ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της γενικότερης δραστηριοποίησης του στην Ιαπωνία, μετά την απόκτηση του Σίντζι Καγκάβα δημιούργησε και επίσημο λογαριασμό στο Twitter στα Ιαπωνικά!
Πηγή: inpaok.com
«Πυρετός… Καγκάβα στον ΠΑΟΚ!»

Η κίνηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τα ΜΜΕ της χώρας του «Ανατέλλοντος Ηλίου», με τους συμπατριώτες του 31χρονου σταρ να αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «Συνεχίζεται ο πυρετός... Σίντζι Καγκάβα στον ΠΑΟΚ, που εγκαινιάζει την ιαπωνική version του λογαριασμού του στο Twitter».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα, Παρασκευή (26/2) ήταν η επίσημη... πρώτη του Ιαπωνικού λογαριασμού του ΠΑΟΚ στο Twitter, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να σημειώνουν πως από την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η «επίσημη» έναρξη της λειτουργίας του. Οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται επίσης να ανακοινώσουν επίσημα τις συνεργασία που έχουν κλείσει γύρω από την γενικότερη δραστηριοποίηση του ΠΑΟΚ στην αγορά της Ιαπωνίας.

Πάντως το εγχείρημα με τη νέα σελίδα στο Twitter δίνει να προσελκύει το ενδιαφέρων των Ιαπώνων, στις πρώτες ώρες της λειτουργίας του.

Διαβάστε ακόμη...