“Ο Δουβίκας δεν έχει διαφορά με Σφιντέρσκι και Κρμέντσικ, ο Κούτσιας θα τους τρελάνει όλους”!

Από sfina.gr: Η παρουσία του Κώστα Φραντζέσκου στον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ, ακόμη και στον Άρη, ήταν εντυπωσιακή, αλλά και αξιοπρεπής, αφού σε όσες ομάδες αγωνίσθηκε, έδωσε όσα μπορούσε περισσότερα...
Πηγή: sfina.gr
“Ο Δουβίκας δεν έχει διαφορά με Σφιντέρσκι και Κρμέντσικ, ο Κούτσιας θα τους τρελάνει όλους”!

Σήμερα, είναι προπονητής στον Απόλλωνα Λάρισας και ρωτήθηκε από τον FOCUS 103,6 FM για την κατάσταση στη Superleague 2, αλλά και για το "μεγάλο" πρωτάθλημα, για να αναφέρει:

-"Το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας βασίζεται στη δύναμη, πρέπει να έχεις δυνατούς παίκτες και στην επίθεση ποιοτικούς, ενώ τα παιχνίδια τελειώνουν με μικρές διαφορές, γιατλι το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο. Εάν κάνεις τρεις νίκες συνεχόμενες πας στην κορυφή και με 3 αποτυχίες, κινδυνεύεις".

-"Ο Ολυμπιακός παίρνει το φετινό πρωτάθλημα στην πρώτη κατηγορία, αν και ήταν 30% κάτω, σε σχέση με πέρυσι, ακριβώς επειδή ήταν πεσμένοι όλοι οι υπόλοιποι, εκτός του Άρη, που παρουσιάσθηκε πολύ ανεβασμένος".

-"Ξέρω πολύ καλά όλους τους νεαρούς του ΠΑΟΚ γιατί ήμασταν αντίπαλοι με τον Παναθηναϊκό στην Κ17 και Κ19, όπου ημουν προπονητής. Ο Τζόλης φαινόταν από μικρός, τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση και μπορεί να παίξει σε 3 θέσεις, σκοράροντας μάλιστα. Ο Τσιγγάρας είναι μαχητικό παιδί, πολύ δυνατό και για τη θέση που αγωνίζεται, είναι ότι καλύτερο. Αυτός που θα εντυπωσιάσει τους πάντες, θα είναι ο Κούτσιας, που έρχεται δυναμικά από πίσω. Θα τους τρελάνει όλους στην Τούμπα, γιατί μέσα στην περιοχή είναι εκτελεστής και δεν συγχωρεί. Αυτοί οι παίκτες πρέπει να στηριχθούν από έμπειρους και ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον, γιατί ο σημερινός προπονητής, ο Γκαρσία, τους ξέρει πολύ καλά".

-"Τον Δουβίκα τον είχα στον Παναθηναϊκό, από τα 13 του χρόνια και το ξέρω πολύ καλά το παιδί. Τον πήγε στην Τρίπολη ο πατέρας του γιατί ήταν μακριά η Αθήνα και ζούσαν στο άργος, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ καλός παίκτης, δεν βλέπω καμία διαφορά με τον Σφιντέρσκι και τον Κρμέντσικ, αρκεί κάποιος να τον εμπιστευθεί. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να στηρίξει τα ελληνόπουλα, να πάρει όσα περισσότερα μπορεί και να έχει στη σύνθεσή του, γιατί από αυτά μπορεί να περιμένει ένα καλύτερο μέλλον".

Διαβάστε ακόμη...