Έπαθαν πλάκα οι Άγγλοι με τον Τζόλη

Από inpaok.com:Ο Χρήστος Τζόλης έχει κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλά με τα κατορθώματά του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, με τους Άγγλους να παρουσιάζουν τρομερό αφιέρωμα στο Golden Boy του Δικεφάλου, με αφορμή το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Πηγή: inpaok.com
Έπαθαν πλάκα οι Άγγλοι με τον Τζόλη

Συγκεκριμένα η πασίγνωστη βρετανική εφημερίδα «Sun», παρουσίασε εκτενές αφιέρωμα στον Χρήστο Τζόλη, παρουσιάζοντας τα τρομερά κατορθώματά του με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Οι Άγγλοι ξεκινώντας το αφιέρωμά τους, αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ο Χρήστος Τζόλης ήταν μόλις 13 χρονών όταν τράβηξε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα. Έξι χρόνια αργότερα, έναν μήνα μετά τα 19α γενέθλιά του ο νεαρός σταρ του ΠΑΟΚ βλέπει το όνομά του σημειωμένο στα μπλοκάκια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Στη συνέχεια ο αρθρογράφος καταγράφει τα όσα εντυπωσιακά έχει πετύχει ο Χρήστος Τζόλης με την Κ-19 του ΠΑΟΚ, αλλά και τις τρομερές του εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα των «ασπρόμαυρων».

«Ο νεαρός ξεχώρισε στο παγκοσμίου φήμης τουρνουά Lennart Johansson Academy Trophy το 2015 καθώς πέτυχε 11 γκολ σε πέντε αγώνες με την U13 του ΠΑΟΚ.

Από εκείνη την ημέρα προσελκύει το ενδιαφέρον μερικών από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Μπαρτσελόνα που αναζητούσε την επόμενη μεγάλη προσθήκη στη διάσημη ακαδημία της La Masia», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Άγγλοι.

Φυσικά από την αναφορά των Άγγλων δεν θα μπορούσε να λείπει η ανάλυση των τεχνικών χαρακτηριστικών του Τζόλη, με τους συντάκτες του αφιερώματος να αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν γρήγορο παίκτη με άριστη τεχνική κατάρτιση που μπορεί να παίξει και με τα δύο πόδια διαθέτοντας πολύ δυνατό σουτ.

Οι Άγγλοι καταλήγοντας σημειώνουν ότι ο Τζόλης πολύ δύσκολα θα μείνει για πολύ καιρό ακόμη στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεδομένου ότι σύντομα θα πάρει μεταγραφή σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπου περιμένουν οι μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας του...

Διαβάστε ακόμη...