Προβοκάτσια με Τζόλη!

Από inpaok.com: «Πονηρό» θέμα των στοιχηματικών για το «Golden Boy» του ΠΑΟΚ
Πηγή: inpaok.com
Προβοκάτσια με Τζόλη!

Λίγο πριν την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, τα Play Off αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας ένα «πονηρό» θέμα έκανε την εμφάνιση του σε κάποιες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα πλέον είναι διαθέσιμο προς στοιχηματισμό το που θα αγωνίζεται το «Golden Boy» του ΠΑΟΚ την επερχόμενη σεζόν, με τον Δικέφαλο να προσφέρεται ως. δεύτερο φαβορί, και στις επιλογές να υπάρχουν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες αλλά και τον... Ολυμπιακό.

Αυτή η ενέργεια έχει έντονη την οσμή της προβοκάτσιας, αφού έρχεται σε ένα χρονικό σημείο που ο Δικέφαλος ετοιμάζεται για τα Play Off με στόχο να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί, ενώ είναι μέσα και στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μάλιστα δίδεται η αίσθηση πως κάποιος θέλει εκ του πονηρού να δημιουργήσει «θέμα» στον ΠΑΟΚ σε ένα κρίσιμο timing, αφού το να προσφέρεται το συγκεκριμένο ποντάρισμα στα τέλη Φεβρουαρίου δεν έχει κάποια λογική εξήγηση, με δεδομένο ότι το μεταγραφικό παράθυρο απέχει... μήνες.

Επιπλέον και το ότι ο Δικέφαλος έχει υπογραμμίσει με όλους τους τόνους ότι δεν έχει πρόθεση να μπει σε συζητήσεις για την παραχώρηση του την δεδομένη χρονική στιγμή. Άλλωστε ο νεαρός ταλαντούχος εξτρέμ είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και δεν αποτελεί προϊόν εκμετάλλευσης για κανέναν!

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα δεν κρύβουν την ενόχληση τους και αναζητούν νομικές συμβουλές για το ποιες θα μπορούσαν να είναι οι ενέργειες τους, μετά το συγκεκριμένο περιστατικό!

Διαβάστε ακόμη...