«Ο ΠΑΟΚ έκανε καλή επιλογή με τον Μπάμπα»

Από inpaok.com: Ο Ιφεάνι Ουντέζε κλήθηκε να σχολιάσει το ντεμπούτο του Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα με την φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον πρώην αμυντικό του Δικεφάλου να σημειώνει ότι ο 26χρονος Γκανέζος μπακ είναι μια καλή επιλογή για τους «ασπρόμαυρους».
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ έκανε καλή επιλογή με τον Μπάμπα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Ραχμάν Μπάμπα:

«Είναι καλός παίκτης, πολύ καλός. Το μόνο πρόβλημα που έχει τα τελευταία χρόνια είναι οι τραυματισμοί, τίποτε άλλο».

Για την προσαρμογή του στην Τούμπα:

«Ερχόμενος ο Μπαμπά στον ΠΑΟΚ γνωρίζει, ότι ο κόσμος και όλοι στην ομάδα, έχουν όλοι πολύ μεγάλες απαιτήσεις από εκείνον. Το ήξερε από πριν. Το να σκοράρει στο ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ώθηση για εκείνον».

Για τα χαρακτηριστικά του ως επιθετικός μπακ και αν είναι αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ:

«Το μοντέρνο ποδόσφαιρο είναι αυτό, τέτοιους παίκτες θέλουν στα άκρα τους οι ομάδες να βγαίνουν ψηλά και να κάνουν παιχνίδι. Και οι επιθετικοί μπορεί να βοηθηθούν, αλλά πρέπει να συνδυάζουν και γρήγορες επιστροφές στην άμυνα,. Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλή επιλογή. Εύχομαι όσο είναι στον ΠΑΟΚ να μην έχει προβλήματα τραυματισμού. Έκανε πολύ καλή επιλογή ο ΠΑΟΚ».

Για το ότι ο Μπάμπα δεν γνώρισε ακόμη την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος στα ματς του ΠΑΟΚ:

«Θα του έλεγα ότι είναι οπαδοί που αγαπάνε πολύ την ομάδα τους. Μπορείς να τους αγαπήσεις. Δεν έρχονται στο γήπεδο για να σου βάλουν πίεση αλλά να σε υποστηρίζουν. Όταν παίζεις για τον ΠΑΟΚ πρέπει να σκέφτεσαι ότι παίζεις με την ώθηση του κόσμου. Κάποιες φορές όταν κοιμάμαι τα βράδια βλέπω τον κόσμο στον ύπνο μου! Δεν μπορώ να ξεχάσω ποτέ αυτή την ατμόσφαιρα».

Για το αν είδε ματς του ΠΑΟΚ της φετινής σεζόν:

«Είδα ένα ματς. Δεν είχε κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Έχει καλή ομάδα. Θυμάμαι τον πιτσιρικά τον Τζόλη που σκόραρε, είναι καλός παίκτης. Αν θέλουν να πετύχουν να δουλεύουν όλοι μαζί σαν ομάδα. Έχουν έναν κόσμο που τους στηρίζει. Είναι ωραίοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...