«Στροφή» στον Αστέρα

Aπό inpaok.com: Το Σάββατο (27/2) στις 19:30 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη τον τοπικό Αστέρα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Πηγή: inpaok.com
«Στροφή» στον Αστέρα

Οι παίκτες του Δικεφάλου ουσιαστικά θα ξεκινήσουν από σήμερα (23/2) την προετοιμασία τους γι' αυτό το παιχνίδι, αφού στην χθεσινή (22/2) προπόνηση οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Λαμία, ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα αποφόρτισης.

Το σημερινό ραντεβού των παικτών του ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαρσία είναι προγραμματισμένο για τις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Στο μέτωπο των τραυματισμών, ο Χρήστος Τζόλης αναμένεται να κάνει και πάλι θεραπεία λόγω του χτυπήματος που δέχτηκε στην δεξιά ποδοκνημική και από αύριο (24/2) θα δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις, ώστε να τεθεί στην διάθεση του Γκαρσία για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Από την άλλη, ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο θα υποβληθεί σε μαγνητική για να γίνει επαναξιολόγηση του τραυματισμού του και ο Ενέα Μιχάι συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Διαβάστε ακόμη...