Προχωρημένες επαφές ΠΑΟΚ - Βόλου για Δουβίκα αλλά χωρίς οριστική συμφωνία

Από sdna.gr: ΠΑΟΚ και Βόλος βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με φόντο τον Τάσο Δουβίκα, ωστόσο, για την ώρα δεν υφίσταται οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ. Αναμένονται εξελίξεις το επόμενο διάστημα...
Πηγή: sdna.gr
Προχωρημένες επαφές ΠΑΟΚ - Βόλου για Δουβίκα αλλά χωρίς οριστική συμφωνία

Το όνομα του 21χρονου επιθετικού βρίσκεται σταθερά στην ατζέντα του ΠΑΟΚ. Από τον περασμένο Δεκέμβριο, το SDNA σας ενημέρωσε πως στην Τούμπα καλοβλέπουν την περίπτωση του 21χρονου επιθετικού που «τρελαίνει» με τα καμώματά του.

Η φετινή σεζόν εξελίσσεται ιδανικά για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, καταγράφοντας γεμάτες συμμετοχές με τη φανέλα του Βόλου. Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε επαφή με τους ιθύνοντες της ομάδας του Βόλου και οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι αρκετά προχωρημένες.

Στην παρούσα φάση, ωστόσο, δεν υφίσταται οριστικό deal ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βόλο, αν και δεν αποκλείεται οι υπογραφές να πέσουν το προσεχές διάστημα και οι επόμενες ημέρες να κριθούν άκρως κομβικές στην υπόθεση Δουβίκα. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις δύο ομάδες, με τις οποίες το SDNA ήρθε σε επαφή για το εν λόγω ζήτημα, κάνοντας σαφές πως δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

Το σίγουρο είναι πως ο Έλληνας επιθετικός έχει δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά του, εκτοξεύει παιχνίδι με παιχνίδι τα νούμερα και τις μετοχές του και το καλοκαίρι -όπως όλα δείχνουν- αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να τον βρει σε νέα ποδοσφαιρική στέγη!

Διαβάστε ακόμη...