Χασεκίδης: «Αφιερώνουμε την νίκη στον Ιβάν!»

Από paok24.com:Ο έφορος του τμήματος γυναικείου χάντμπολ, Δημήτρης Χασεκίδης, αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή επικράτηση του γυναικείου χάντμπολ κόντρα στη Μάλαγα.Ο κ. Χασεκίδης αφιέρωσε τη νίκη με 23-22 στον ισχυρό άνδρα της οικογένειας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: paok24.com
Χασεκίδης: «Αφιερώνουμε την νίκη στον Ιβάν!»

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Υπήρξε τεράστια πίεση για μας, αλλά δεν φοβόμαστε. Το αποδείξαμε και με την ανάληψη της διοργάνωσης. Στην διαπραγμάτευση που είχαμε με τους Ισπανούς καταφέραμε να τους φέρουμε στην έδρα μας, γνωρίζοντας ότι αυτοί είναι το μεγάλο φαβορί.

Εμείς από την πλευρά μας εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια και τις πιθανότητες που είχαμε στο γήπεδο. Δεν θέλω να αναφερθώ στην διαιτησία ή τους παράγοντες, σίγουρα δεν ήταν με το μέρος μας, αλλά ούτε και αμερόληπτοι. Θέλω να τονίσω ότι έγινε μια τεράστια προσπάθεια και ήρθε μια ιστορική νίκη για το τμήμα και μια από τις πιο ιστορικές νίκες του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Είμαστε η πρώτη ελληνική ομάδα που κέρδισε μια ισπανική ομάδα σε προημιτελική φάση ευρωπαϊκού κυπέλλου. Είμαι περήφανος για την ομάδα. Αφιερώνουμε αυτή την νίκη στον Ιβάν Σαββίδη.

Στόχος μας είναι το ευρωπαϊκό κύπελλο. Δεν το λέμε για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Θέλουμε να βρούμε μια σταθερότητα σ'αυτόν τον θεσμό και να φτάσουμε κάποια στιγμή στην εκπλήρωση του ονείρου μας. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ να είναι απόλυτα βέβαιος ότι θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να το πετύχουμε. Δεν ονειρευόμαστε. Δουλεύουμε και θα βρούμε τον τρόπο να το καταφέρουμε.

Χαιρόμαστε που επιτέλους θα ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και δεν ξεχνάμε ότι κι εμείς ξεκινήσαμε από το μηδέν. Δεν υπάρχει καμία υπεροψία, υπάρχει μόνο μεγάλος σεβασμός για τις ιστορικές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Από την μεριά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε ακόμη...