«Να έχουμε άλλη εικόνα στο δεύτερο ματς»

Από inpaok.com: Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης, μίλησε μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι από την Μάλαγα με 21-30 και ανέλυσε το τι έφταιξε και ήρθε αυτή η ήττα και αυτή η διαφορά.
Πηγή: inpaok.com
«Να έχουμε άλλη εικόνα στο δεύτερο ματς»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του AC PAOK TV:

«Όταν παίζεις με μία έμπειρη ομάδα, που αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα άλλου επιπέδου, είναι λογικό εάν δεν τηρήσεις κάποια πράγματα στο 100%, δεν θα μπορέσεις να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω. Επί της ουσίας δεν αντιμετωπίσαμε κάτι διαφορετικό από αυτά που είδαμε και δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα, απλά είχαμε κακή προσαρμογή στο παιχνίδι στο πρώτο μέρος και γι' αυτό έφυγε η διαφορά και στο δεύτερο μέρος κυνηγούσαμε να μπορέσουμε να τη μαζέψουμε.

Φτάσαμε στα τρία γκολ απόσταση, αλλά στο σημείο εκείνο που είχαμε τη δυνατότητα και τη ψυχολογία με το μέρος μας, είχαμε ένα χαμένο πέναλτι, δεν εκμεταλλευτήκαμε τον παίκτη παραπάνω και στην κόντρα μετά δεχόμαστε δίλεπτο και το ματς πήγε στο +5. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι και να κατεβάσουμε τη διαφορά.

Ξέρουμε τι πρέπει να διορθώσουμε στο δεύτερο ματς. Έχουμε να διαχειριστούμε μία μεγάλη διαφορά 9 γκολ. Θα δούμε τι πήγε λάθος, θα δουλέψουμε στην προπόνηση του Σαββάτου, ώστε την Κυριακή να εμφανίσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Πρωτίστως θέλουμε να κερδίσουμε το ματς, να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και εάν μπορέσουμε να κυνηγήσουμε και τη διαφορά.

Στα θαύματα πιστεύω, αλλά εδώ είναι ανθρώπινος παράγοντας. Δύο ομάδες παίζουν. Εμείς πρέπει να έχουμε εντελώς άλλη εικόνα στο δεύτερο παιχνίδι και η απόδοση της αντίπαλης ομάδας να κινηθεί πιο κάτω από ότι σήμερα, εάν θέλουμε να γίνει το θαύμα, για να είμαστε ρεαλιστές».

Διαβάστε ακόμη...