«Από τον ΠΑΟΚ στην Μπουντσελίγκα;»

Από paok24.com: Λειψία και Ντόρτμουντ εμφανίζονται ως δύο ομάδες που έχουν στα «ραντάρ» τους το wonderkid του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Από τον ΠΑΟΚ στην Μπουντσελίγκα;»


Την ποδοσφαιρική Ευρώπη συνεχίζει να απασχολεί ο Χρήστος Τζόλης με τα... κατορθώματα του νεαρού ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου να μην περνάνε απαρατήρητα από μεγάλα ευρωπαϊκά club.

Σε εκτενές αφιέρωμα η αυστριακή έκδοση της ιστοσελίδας transfermarkt, σκιαγραφεί το προφίλ του ταλαντούχου παίκτη του ΠΑΟΚ και αναρωτιέται εάν θα μπορούσε να βρει μία θέση στην Μπουντεσλίγκα, καθώς Λειψία και Ντόρτμουντ εμφανίζονται ως δύο ομάδες που ενδιαφέρονται αρκετά για την περίπτωση του.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στην «εκρηκτική» άνοδο που γνωρίζει η αξία του Τζόλη το τελευταίο διάστημα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ενώ κάνει μία αναδρομή στην μέχρι τώρα πορεία του, ξεκινώντας από το 2010 και τα πρώτα του βήματα στο χώρο, όταν άφηνε με το στόμα ανοιχτό όποιον τον παρακολουθούσε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στο γεγονός ότι ο Δικέφαλος αποφάσισε να μην βάλει κάποιο ποσό ως ρήτρα στο συμβόλαιο του Τζόλη, προκειμένου κάποια ομάδα να μπορέσει να τον κάνει δικό της με ένα συγκεκριμένο ποσό.

Οι Αυστριακοί στο αφιέρωμα τους σημειώνουν ότι η πανδημία έκανε καλό στην καριέρα του Τζόλη, καθώς η αγωνιστική δράση «πάγωσε» για τα τμήματα υποδομής στην Ελλάδα και έτσι ο νεαρός είχε την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του στην πρώτη ομάδα, όταν και πάρθηκε η απόφαση να αναβαθμιστεί σε αυτήν.

«Χρήστος Τζόλης, θυμηθείτε αυτό το όνομα» ανέφερε πριν λίγο καιρό η UEFA, ενώ το όνομα του νεαρού ποδοσφαιριστή φιγουράρει ανάμεσα στα κορυφαία ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως προσθέτει το δημοσίευμα.

Οι γερμανικές ομάδας βλέπουν στο πρόσωπο του Τζόλη έναν ποδοσφαιριστή με τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης και περαιτέρω βελτίωσης και γι΄αυτό το λόγο μπορούν να τον φανταστούν να έχει μία θέση σε ρόστερ συλλόγων όπως η Ντόρτμουντ!

Διαβάστε ακόμη...