Πιάνει... 13άρι ο Ουάρντα!

Από paok24.com: 4 Ιανουαρίου 2021. Ο Αμρ Ουάρντα φοράει για τελευταία φορά τη φανέλα του Βόλου, καταγράφοντας ένα "γεμάτο" 90άλεπτο στη νίκη των Θεσσαλών εις βάρος του Ατρόμητου με 1-0.
Πηγή: paok24.com
Πιάνει... 13άρι ο Ουάρντα!

7 Ιανουαρίου 2021, γήπεδο Περιστερίου. Ο Αιγύπτιος καταγράφει την πρώτη του φετινή συμμετοχή με τα "ασπρόμαυρα", μπαίνοντας ως αλλαγή στο 71΄ στη θέση του Τόμας Μουργκ και πετυχαίνοντας το 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ και εις βάρος του Ατρόμητου, έντεκα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Έκτοτε, ο Ουάρντα έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του Δικεφάλου σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, με την συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λαμία στην Τούμπα να είναι αισίως η 13η φετινή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σε αυτά τα παιχνίδια, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός σημείωσε 2 γκολ και μοίρασε 1 ασίστ, ωστόσο τα νούμερα δεν αποτυπώνουν την έως τώρα προσφορά του στον ΠΑΟΚ, έχοντας καταφέρει να κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη του Πάμπλο Γκαρσία και κατ΄ επέκταση φανέλα βασικού, δείχνοντας να έχει συνειδητοποιήσει σε απόλυτο βαθμό πως έχει την πολύ μεγάλη ευκαιρία να μείνει για χρόνια στην Τούμπα!

Διαβάστε ακόμη...