«Να αρπάξει την ευκαιρία ο Μιχαηλίδης»

Από inpaok.com: Τι είπε ο Γιώργος Κουλακιώτης για τον νεαρό στόπερ του ΠΑΟΚ
Πηγή: inpaok.com
«Να αρπάξει την ευκαιρία ο Μιχαηλίδης»

Ο παλαίμαχος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλακιώτη σχολίασε τη φετινή αγωνιστική εικόνα του Δικεφάλου ειδικότερα στον τομέα της άμυνας, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος πλέον μπαίνει σε πρώτο πλάνο για τον Πάμπλο Γκαρσία έπειτα από τις απουσίες που έχει στο κέντρο της άμυνας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

Για το βάθος του ρόστερ και τα αμυντικά στοιχεία του Δικεφάλου:

«Νομίζω ο ΠΑΟΚ έχει το βάθος στο ρόστερ για να καλύψει αυτές τις σημαντικές απουσίες που υπάρχουν στην αμυντική γραμμή του. Ο Μιχαηλίδης είχε πάρει ευκαιρίες στην αρχή της χρονιάς και όπως είναι δεδομένο θα υπήρχε στιγμή που θα απουσίαζε κάποιος από την άμυνα και θα χρειαζόταν να δοκιμάσει και άλλες λύσεις. Δεν κάνει άμυνα μόνο η τετράδα αλλά όλη η ομάδα. Ο Κρμέντσικ και ο Ουάρντα κάνουν τη πρώτη πίεση, αλλά οι Τζόλης και Ζίβκοβιτς δεν είναι τόσο συνεπείς στα αμυντικά τους καθήκοντα, κάτι που έχει ως συνέπεια να πέφτει το βάρος στα αμυντικά χαφ. Ο Τσιγγάρας αποτελεί τη σταθερά στη θέση «6» και έχει τη δυνατότητα να παίζει και καλά χαμηλά με τη μπάλα καθώς είναι καλός χειριστής της μπάλας».

Ενώ για τον Μιχαηλίδη, σημείωσε:

«Ο Μιχαηλίδης είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δεν μπορεί να μείνει σε ένα λάθος όσο σημαντικό και να είναι. Είναι ένας γρήγορος αμυντικός και του δίνεται μία ευκαιρία που θα πρέπει να αρπάξει».

Διαβάστε ακόμη...