«Απορώ με τον Ουάρντα»

Από inpaok.com:Σε αθλητικό ραδιόφωνο φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Σακελλαρίου και αναφέρθηκε στον Δικέφαλο, τον Πάμπλο Γκαρσία και σύγκρινε τον ΠΑΟΚ του τότε με το σήμερα.
Πηγή: inpaok.com
«Απορώ με τον Ουάρντα»

«Δεν μας έπιασε η Μήδεια στην Ίο. Μόνο κρύο και αέρα έχουμε. Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό μείναμε εδώ γιατί ήταν πιο ασφαλές για μένα και την οικογένεια μου. Είναι λίγο περίεργα πότε θα ανοίξει η σεζόν, αλλά πρέπει να οργανώνεσαι και να είσαι σε ετοιμότητα. Δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω. Υπάρχουν υπόλοιπα και δεν έχω μεγάλη συνεργασία με τα γραφεία. Πηγαίνουμε απευθείας στον πελάτη. Θέλουμε να έχουμε μια σχέση με τον πελάτη. Ο κόσμος περνάει δύσκολα. Έχω χρόνο αυτό το διάστημα να βλέπω πολύ ποδόσφαιρο. Έκανα σκάουτινγκ σε πιτσιρίκια και θέλω να ασχοληθώ με αυτό στην Αθήνα που υπάρχουν πολλά παιδιά που θέλουν να εξελιχθούν. Τα παιδιά έχουν γίνει χρηματιστήριο και δεν μου αρέσει αυτό», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει:

«Είναι περίεργη η σεζόν που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο κόσμος επηρεάζεται στα αρνητικά και ασκεί μεγαλύτερη πίεση στην ομάδα. Στην ήττα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης εγώ είδα θετικά πράγματα, ειδικά με την εμφάνιση που έκανε στο πρώτο μέρος. Τέτοια εμφάνιση σε ένα 45άλεπτο είχα να δω την ομάδα από το 2010 που και πάλι είχε χάσει εκεί. Μου αρέσει που η ομάδα πιέζει ψηλά και θέλει να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Από του χρόνου θα φανεί η δουλειά του Γκαρσία και αν τον αφήσουν να το κάνει αυτό. Όλα θέλουν χρόνο και υπομονή. Θυμάστε όταν έπαιζα εγώ, τραυματίστηκε ο Λίνο και πήρα την ευκαιρία μου. Εμείς τότε είχαμε την καλή πορεία στην Ευρώπη και φαινόσουν κι εσύ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση στον ΠΑΟΚ, πέρα του Τσιγγάρα, θέλω να βλέπω τους Έλληνες που μπαίνουν να αξιοποιούνται κι όχι να καίγονται. Και το βασικό να μην παίρνουν ξένους που δεν είναι καλύτεροι.

Οι ξένοι παίρνουν πολλά χρήματα, αλλά είναι σημαντικό να βλέπουμε την ουσία στο γήπεδο. Δεν καθιερώνεσαι με 1-2 εμφανίσεις. Γιατί να δίνεις 2-3 εκατ. ευρώ σε παίκτες και να ταλαιπωρείσαι και γιατί να μην δίνεις ευκαιρίες στα δικά σου παιδιά. Δεν μπορώ να συγκρίνω την ομάδα του τότε με το σήμερα. Ο κορμός ήταν τέτοιος που θα έπρεπε η ομάδα να το πάρει πέντε φορές. Το επίπεδο ήταν πιο υψηλό και το Πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό. Όλοι στην Ελλάδα είμαστε προφήτες. Φέτος ήταν τρομερή η ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Θα πρέπει να κοιτάξει η ομάδα την Ευρώπη γιατί ανεβαίνει και το πρεστίζ του συλλόγου. Σκεφτείτε αν έμπαινε ο ΠΑΟΚ στους ομίλους τι χρηματιστηριακή αξία θα είχε για παράδειγμα ο Τζόλης. Θα βλέπαμε τρελά ποσά να έπεφταν στο τραπέζι. Με τον κορωνοϊό δεν υπάρχουν έσοδα των προηγούμενων ετών».

Για το ποια ομάδα έχει προβάδισμα για τη δεύτερη θέση:

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο φέτος, απλώς δεν χάνει βαθμούς κι γι΄ αυτό βρίσκεται στην κορυφή. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει απόσταση με τους άλλους διεκδικητές για τη δεύτερη θέση, αλλά οι απώλειές του έφεραν στο σημείο να παλεύουν τέσσερις ομάδες για τη δεύτερη θέση. Ο Άρης δεν ξέρω πόσο θα κρατηθεί, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη υπέρβαση και έπιασε ταβάνι με τον Μπόλονι στον πάγκο».

Για τον Ουάρντα:

«Ο Αμρ απορώ πως δεν έχει παίξει σε υψηλότερο επίπεδο. Βέβαια, κι αυτός φταίει σε αυτό».

Διαβάστε ακόμη...